Футбол. Чемпіонат України. Молодь. Карпати 3:1 Олександрія - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Молодь. Карпати 3:1 Олександрія

Карпати перемагають Олександрію

Карпати, Карпати, львівські Карпати. Коли вони нарешті переможуть у чемпіонаті. Вболівальники вже зачекалися на перемоги.

Сподіваємося, що завтра невтішна серія буде перервана у матчі із командою з Олександрії.

А сьогодні свій поєдинок проводили молодіжні команди Карпат та Олександрії. На цій грі вдалося побувати і вашому автору.

Яка атмосфера панувала на стадіоні, з яким рахунком завершився матч та багато іншого читайте далі.

Рідко коли відвідую матчі за участю молодіжної команди Карпат, але сьогодні така нагода випала. Вихідний день, роботи нема, хороша сонячна погода чому б не сходити на гру, тим більше що після зими молодь Карпат проводить свої домашні поєдинки на стадіоні «Україна».

Вхід на футбол безкоштовний, але це і не дивно, людей на такі матчі і так ходить мало, а ще якби зробили вхід платним, то і взагалі би не було футболістам для кого грати.

Перше, що я відчув, коли зайшов на територію стадіону – це ностальгію. Все-таки, у стадіону «Україна» є своя історія і не раз команда зі Львова здобувала тут важливі перемоги. Людей тоді то було.

Не звично зараз бачити тут так мало людей.

Міліція за народом

На матчі молодіжних складів Карпат та Олександрії зібралося людей так триста. Серед них люди різного віку: від хлопців з дівчатами до старших людей, від тренерів команд до мам із дітьми, які якраз прогулюються парком біля стадіону.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Дніпро грає внічию з Лаціо (відео)

Переходимо до гри, а вона тривала до голу. Гравці Олександрії виглядали слабо і лише питання часу було щоб Карпати забили. Один за одним втрачав свої моменти Гладкий, який сьогодні грав один тайм.

Молодь перемагає

А відзначився під кінець першого тайму Семчук, який вдало зіграв на добиванні після подачі кутового.

А ось другий тайм став бенефісом ще одного новачка Карпат – Михальова.

Михальов атакує

Спочатку він вдало пробив із району 11-ти метрової позначки, а згодом обігравшись із кимось із гравців Карпат вдало пробив злету чим викликав оплески глядачів.

Між другим і третім голом львівської команди був гол гостей, але він видався випадковим, бо ця команда в основному захищалася. Відзначився за Олександрію – Полярус, який вдало замкнув подачу із флангу.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Карпат із рахунком 3-1, а це означає, що львівська команда набирає три залікові пункти і зараз вона ділить 8-9 місце у турнірній таблиці із однолітками із Динамо.

Хоч якісь Карпати перемогли. Завтра чекаємо не менш вдалого поєдинку за участю основи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Vorobus 24.03.2012 пише:

    До речі, сьогодні свій перший поєдинок після зими провів Фк Львів. Наші земляки на виїзді зустрічалися із Зіркою. Кіровоградські футболісти перемогли із рахунком 4-1. 🙁 😥

  2. Архіваріус 25.03.2012 пише:

    Пам’ятаю старі совкові часи. Тоді дубль їздив грати до Дрогобича, і стадіон був повний, та й за вхід потрібно було платити. Можливо керівництву клубу потрібно переглянути свої дії, та згадати старі часи.

  3. YurOK 25.03.2012 пише:

    Vorobus пише:
    Яка атмосфера панувала на стадіоні, з яким рахунком завершився матч та багато іншого читайте далі.

    Про атмосферу знайшов, про рахунок – також. А де в статті написано про багато іншого? 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*