Футбол. Чемпіонат України. Оболонь 2:0 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Оболонь 2:0 Карпати (відео)

Що буде далі?

У 25-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися із київською Оболонню.

На жаль, для львівських фанатів футболу, гра завершилася перемогою київських футболістів із рахунком 2-0.

Просто нема слів. Як так можна грати? Пам’ятаю перед матчами із Олександрією та Оболонню багато говорилося про те, що Карпати мають брати у цих поєдинках шість очок і тим самим не дати сумніватися що вони будуть у зоні вильоту.

Що маємо зараз? У цих згадуваних двох поєдинках львівська команда заробила один заліковий бал. На це сподівалися фанати футболу Львівщини?

Можна багато казати про те, що не щастить, але ж гри нема зовсім. Правильно сьогодні сказав коментатор поєдинку, що футболісти є, а гри нема.

Плюс, як на мене, сьогоднішню гру повністю програв тренер команди. Він випустив на поле гравців, які за весь перший тайм не створили жодного небезпечного моменту.

Кінк, Михальов…. а у резерві сидять Кополовець, Кас’ян, Худоб’як. Цирк та й годі.

Господарі ж поля навпаки з перших хвилин поєдинку понеслися на наші ворота і відзначилися двічі, хоча могли забити як мінімум чотири рази.

Перший гол відбувся на 6 хвилині. Подача кутового і ніким не прикритий Гурський ударом головою відкриває рахунок у поєдинку.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Динамо 1:0 Карпати (відео)

Де були захисникииииииииииииииииииииииииииииииииии?????????????????

Після пропущених голів команди активізовуються, але не Карпати. Навпаки, Оболонь заграла ще краще. І, як наслідок, на 29 хвилині після навісу після штрафного Мандзюк ударом із кількох метрів просто розстріляв кіпера Карпат Тлумака.

Де були захисники?????????????? Навіть ліньки вже про той бардак говорити.

Другий тайм Карпати провели краще, але за 45-ть хвилин зуміли створити лише один момент і це при цьому що з середини другого тайму кияни грали у меншості.

Так, вийшов на поле Кополовець, Кас’ян, Худоб’як, але вже було пізно. Оболонь захищалася так якби мала виграти Лігу Чемпіонів.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Оболоні з рахунком 2-0, що дозволяє цій команді втекти із зони вильоту тим самим опустивши туди наші Карпати.

В активі Оболоні 18 очок, в Карпат та Олександрії по 17-ть залікових пунктів. Плюс, до того всього, в Олександрії ще гра у запасі із Арсеналом, яка відбудеться завтра на полі команди із Кіровоградщини.

Наступний поєдинок Карпати проведуть 7 квітня. На «Арені Львів» вони прийматимуть донецький Металург. Початок гри о 17 годині 30 хвилин.

Попахує першою лігою…..

Фото: sport-express.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Пилип Арсенійович 01.04.2012 пише:

    Вилітайте і не позорте місто :mrgreen: 👿

  2. Narcus 01.04.2012 пише:

    Гурський молодець довів Карпатам-що він гравець вищої ліги!!! Час купляти ігри Карпатам-тільки так вони можуть залишитись в елітній лізі!!!

  3. Архіваріус 01.04.2012 пише:

    Ганьба,ганьба, ганьба, дорога в першу лігу забезпечена. А взагалі, чого це ми за якогось димінського маємо переживати. Нехай грає зі Скалою Стрий, або з СК Болехівцями. 😀

  4. russo turisto 01.04.2012 пише:

    Обос- ложалися Карпаты,
    С ног до головы.
    Им бы только за вроротами
    Подавать усем мьячи. 😆

  5. Архіваріус 01.04.2012 пише:

    Потрібно змінити назву команди. Я пропоную нову назву – “Карпатські вівці”. 😀 Воробус об’являй конкурс на нову назву команди. І обов’язково признач переможцю якийсь приз. 🙂

  6. Андрій 02.04.2012 пише:

    Лузери – Карпати в першу лігу – ФК Львів в другу!

  7. не “попахує”, а смердить першою лігою 🙁

  8. Vorobus 05.04.2012 пише:

    Володимир пише:

    не “попахує”, а смердить першою лігою :(

    ще нічого не ясно, попереду ще 5 матчів. 🙂 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*