Ім’я Олексій

Олексій Дурнєв

Сьогодні надворі 30 березня, п’ятниця, останній робочий день перед такими бажаними вихідними. Погода не дуже, тому на природу мабуть виїхати не вдасться. Тоді що робити? Спати або ж святкувати якщо є що. 😀

Жарти у сторону. Сьогодні 30 березня свої іменини святкують люди, які носять ім’я Олексій.

Вітаємо їх із днем Ангела. Бажаємо їм бути здоровими і завжди перебувати у хорошому настрої. 🙂

Як ви, мабуть, здогадалися, сьогодні мова піде саме про ім’я Олексій у продовженні нашої традиційної рубрики «Імена».

Ім’я Олексій прийшло до нас із грецької мови і у перекладі на українську означає «захисник». Чого чи кого? Родини, людей, держави тощо.

З самого дитинства його виховує переважно мати і досить часто він згодом стає гідним захисником своєї родини. Він дбає найперше про сім’ю, батьків, а згодом вже робить власну кар’єру.

Олексії не дуже люблять компанії, бо у них вони почуваються не у своїй тарілці. Та попри те, його точка зору шанується серед людей, які його оточують.

Здоров’я.

Воно – середнє, легко перевтомлюється. Страждає шлунковими захворюваннями, тому повинен піклуватися про своє харчування. Для Олексія характерна беззахисність, якщо не зовнішня, то внутрішня. Не виключені такі дефекти здоров’я, як шепелявість, заїкання тощо.

Також читайте:   Ім'я Михайло

Робота.

Олексій старанний у будь-якій справі, із задоволенням робить навіть одноманітну роботу. Він завжди прагне до досконалості й домагається більших успіхів у виробництві, науці, спорті, бізнесі, може досягти гарного положення в суспільстві.

Сім’я.

Він за неї дбає і у багатьох випадках дає волю думкам своєї жінки. І тільки лише у дуже важливих питаннях він залишає право вирішувати за собою.

Щоб стати його супутницею по житті, жінці треба бути акуратною, вміти добре організувати побут та комфорт. Жінку Олексій вибирає довго, але коли вже вибрав, то любить її до нестями.

Щодо амурних справ, то Олексіям варто крутити шури-мури із дівчатами з іменем:

Анастасія, Ангеліна, Ганна, Варвара, Галина, Клавдія, Лариса, Любов, Надія, Світлана.

Не варто мати нічого спільного, мається на увазі шлюб, із:

Вірами, Оксанами. Юліями.

Ось такі от вони, Олексії.

Насамкінець, пропоную послухати пісеньку, яку співає якраз Олексій, а який дивіться наступне відео:

Фото: tet.tv.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*