Люди почали масово хворіти? - Блог про Львів

Люди почали масово хворіти?

Знову нежить

Як приємно коли на вулиці тепло, світить сонечко, нарешті можна взяти легке взуття, зняти важкі зимові куртки та і що тут таїти гріха – просто гарно погуляти вечорами, бо вдень роботи ой як багацько.

Кохана людина, зірки, бублик, як романтично. 🙂

Воно то все добре, весна прийшла, сади скоро будуть зеленіти, холоду швидше за все більше не буде, але є нова проблема – люди почали масово хворіти.

Не те щоб була якась епідемія, просто масово у люду є нежить, кашель.

Як по-модному полюбляють казати лікарі – маєте гостру респіраторну вірусну інфекцію.

Що це таке? А це якраз оці всі нежиті, кашелі, головні болі разом взяті. Плюс все це підтримується не великою температурою.

Звідки ми це беремо?

Людина по природі така, що вона досить важко переносить зміну температур. От, для прикладу, досить довгий час було на вулиці холодно, ми одягалися, палили в хаті, а тут в один момент стовпчики термометрів підвищилися і стало тепло на вулиці.

Наслідки чекати не заставили. Люди перейшли на літній одяг, познімали важкі куртки, дівчата поодягали спіднички (клас), за шапки на голові навіть мова не іде.

А вітер подув, повітря ще не таке нагріте і наступного дня вже маємо нежить, кашель і так далі. Хіба сидиш потім на роботі з червоним носом, хустинкою і думаєш коли би то вже додому піти.

Також читайте:   Пиво призводить до отупіння?

Ваш автор також не зовсім здоровий, але скільки чую від друзів у них також є проблеми зі здоров’ям. У когось симптоми хвороби проявляються не дуже, а у когось взагалі все складно. Лежачий режим, пульт від телебачення у руках, набридливі пігулки і чотири стіни. Весело(((

Як вилікуватися?

Треба таки відлежатися в ліжку, якщо чуєте, що є проблеми зі здоров’ям, їсти побільше вітамінів. Після зими організму їх не вистачає, тому вперед, нападай на вітаміни: яблука, апельсини, мандарини, ківі.

Також не варто зараз зловживати холодним пивом. Я розумію, хочеться після зими попити 1715, але не холодне ж, коли горло як ніколи чутливе до хвороб.

Завжди перед їжею мийте руки. Ви ж на роботу їздите маршрутками, тиснете руки один одному, а людина може бути хворою і нема жодних проблем заразитися від неї.

Профілактика перш за все.

Хто хворий – виздоровлюйте, а у кого все добре – бережіть своє здоров’я, воно у вас одне.

P.S. Розпочинається сезон подорожей, відпочинку. Не полінуйтеся у цей час розпочати загартовуватися, займатися спортом. Ці речі вам ніколи не завадять, і хворіти будете менше.

Фото: poltava.pl.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. vrubli 20.03.2012 пише:

    як казала моя прабабця “марец зрадливий” – тобто березень це місяць в якому притаманні погодні зміни, а люди тільки відчують тепло – одразу ж переходять на легший одяг, а дарма! Варто трішки почекати, прийде тепло, нікуди воно не дінеться 🙂

  2. Архіваріус 20.03.2012 пише:

    Старий Архіваріус лежить в ліжку і п’є чай з малиною. Не знати де і як простудився. Дружина каже, що я підхопив комп’ютерний вірус. Напевно потрібно якомога менше сидіти за комп’ютером. 🙂

  3. Vorobus 20.03.2012 пише:

    Архіваріус, Воробус теж простуджений 😥 😥 😥

  4. Архіваріус 21.03.2012 пише:

    vrubli, А моя бабця казала – “на марець вистав палець” 🙂

  5. Jorgen 21.03.2012 пише:

    Архіваріус, а який саме палець виставляти?

  6. vrubli 21.03.2012 пише:

    Архіваріус,
    у мене те саме питання, що і у Jorgena:

    Jorgen пише:
    Архіваріус, а який саме палець виставляти?

    ??? 🙂

  7. Архіваріус 22.03.2012 пише:

    vrubli, Погода нестійка, отже з рукавички можна виставити тільки один палець. 🙂

  8. Andriy 22.03.2012 пише:

    Ага погода нестійка, зранку сонце світить навечір вже ось хмариться. Я до речі здоровий 😀 хоч і не дуже тепло одягаюсь

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*