Молодь не ходить на дискотеки? - Блог про Львів

Молодь не ходить на дискотеки?

Дискотека

Багато хто писав мені, чому я так мало пишу про різноманітні культурні заходи, про нічне життя, про клуби і так далі. Відповідаю – а що там писати?

Людям подобається ходити на дискотеку – ходять, не подобається – не ходять.

У кожної людини є свої переконання чому саме туди треба ходити. Хтось ходить просто побухати, хтось потанцювати і розслабитися після важких трудових буднів, а хтось просто познайомитися із новими людьми.

Багато кому не подобаються дискотеки, бо там є багато, за їх словами, бидла, школоло і так далі, які нічого не знають як тільки повийо…ся, з кимось побитися і так далі. Краще, все-таки, просто посидіти у вузькій компанії десь у генделику.

До чого я веду? Останнім часом мене щось заперли різноманітні голосування. Проводжу я їх де тільки можна. На блозі, у соціальних мережах чи просто опитую знайомих по цій чи іншій темі.

Останній варіант я не враховував, бо при розмові зі мною багато хто не хоче правдиво відповідати, а просто схиляє відповідь до того, щоб погнати. 😀

Хто ходить на дискотеки? Правильно, переважно молодь. А хто сидить у «кантактах»? Молодь, також переважно. 😀 Бувають і старші люди, але зрідка.

Також читайте:   Воробуc і народ співають гімн України у фан-зоні (відео)

Саме у соціальній мережі ВКонтакті я і провів голосування.

Моє опитування було з метою щоб взнати, який же клуб у Львові найпопулярніший, щось в голові мені тоді промайнула думка поставити варіант «жоден, бо не ходжу по таких закладах».

Яке у мене було здивування, коли цей варіант за кілька днів після початку голосування значно переважав інші варіанти. Виявляється більшість молоді таки не ходить по таких закладах.

Це ви можете побачити на власні очі із наступної картинки:

Опитування

Тепер подумаємо чого так. Варіантів як на мене три:

1. Нема грошей.

Дискотека не таке вже і дешеве задоволення. Якщо хлопець хоче піти з дівчиною, то з власного гаманця доведеться викласти доволі кругленьку суму.

2. Вони набридли.

Гулянки, п’янки набридли і люди віддають перевагу спокійному проведенню вільного часу.

3. Люди, які ходять на диско, не сидять в інеті.

Не знаю чи є багато таких людей, що не мають інтернету, тому такий варіант відпадає. 😀 Хоча…

Насамкінець, пропоную переглянути відео популярної передачі із одного з клубів Львова:

А ви ходите на дискотеки? Чи справді молодь розлюбила цей вид розваг?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Пан П 14.03.2012 пише:

    Багато хто писав мені, чому я так мало пишу про різноманітні культурні заходи, про нічне життя, про клуби і так далі.

    Воробусе відколи це дискотеки та нічні клюби стали культурними заходами? І де там культура? Культурні заходи – це похід в театр, у філармонію, на якісь художні виставки, гарні джазові концерти, тощо.
    А Молодь не ходить на дискотеки? Так цеж просто супер! Вірю в нашу молодь, і це дуже файно що вона туди стала менше ходити. А радує що молоді люди ходять до театру

  2. Natali Shpak 14.03.2012 пише:

    думаю що є частина молоді, яка все ж частенько ходить на дискотеки ))) і зазвичай вони не користуються нетом, по тій причині що на дискотеках вони майже усю ніч, потім півдня відсипаються а потім поспішають як би потрапити хочаб на останню пару в універі, щоб і там відмітитись,))) і де їм взяти час ще й на інтернет? 🙂

  3. patron 14.03.2012 пише:

    То що це не культурний захід – я з Павлом погоджусь. Це розважальний заклад!!!
    А от то що це погано – не зовсім! Раз в місяць – два потрусити кісточками – і корисно і настрій загальний покращить всім – ГАРАНТУЮ!!!. Інша справа – що деякі люди не сприймають дискотеки – це їх право!!!
    А говорити що це добре, чи погано – не варто!!!

  4. Пан П 14.03.2012 пише:

    Скоро день святого Патрика, буде культурна “середньовічна дискотівка”, ось мій маленький репортаж з минулорічного святкування
    http://waking-up.org/podiji-u-lvovi-2/den-svyatoho-patryka-u-lvovi-fotoreportazh/?lang=uk

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*