На ФК Карпати навели порчу? - Блог про Львів

На ФК Карпати навели порчу?

Що сталося?

Ситуація, яка останнім часом склалася із футбольною командою міста Лева – не може не привернути увагу.

Ще б пак, команда грає погано і якщо так і на далі піде, то незабаром на «Арену Львів» будуть приїздити команди першої ліги, щоб провести свій поєдинок із нашими Карпатами.

Що ж сталося із командою? Чому вона не може виграти вже більше як чотири місці?

Звісно, варто врахувати ще той факт, що було зимове міжсезоння, але ж все рівно востаннє Карпати перемагали ще минулого року, а саме 5 листопада 2011 року. Вдома був переможений маріупольський Іллічівець.

Після цього були серії невдач, які здавалося би мали бути перервані минулої неділі, коли Карпати приймали Таврію. Наші футболісти перемагали 2-0, але у підсумку щось сталося і команда програла 2-3.

Злі духи налетіли чи що?

Наслідки? Львівська команда тепер лише на один пункт попереду команди із Олександрії, яка перебуває у зоні вильоту. Попереду ще 8-м турів і все можна виправити, а без перемог ми нічого не зможемо зробити.

Що ж робити?

Варіантів є багато, але перш за все самим футболістам треба задуматися над долею команди. Ну не можна так просто без волі програвати. Ви ж такі же самі футболісти як і в інших командах.

Карпати добре підготувалися на зборах, команда там перемагала не найслабші команди, а коли прийшлося до офіційних матчів, то самі знаєте що. Дві гри після зими – дві поразки. А попереду гра із Металістом, який всіма руками за те, щоб наступного року грати у Лізі чемпіонів.

Також читайте:   Результати жеребкування групового етапу Ліги Чемпіонів сезону 2014/2015

Трансферна політика? Дуже дивно бачити що у Карпатах часто змінюються гравці. Розпочинали сезон одні, завершують інші. Це не може не відобразитися на грі команди. Нема Худоб’яка, Кожанова, Кузнєцова, Годвіна, Федецького.

Так, прийшли нові гравці, але їхній рівень гри бажає бути кращим.

До речі, вчора стало відомо, що Артема Федецького повертають в основний склад. Це досить сильний гравець і будемо сподіватися, що він допоможе команді вийти з кризи.

А може на Карпат навели порчу? Багато хто в подібні речі не вірить, але ж усіляке буває. Згадайте минулі сезони. Бувало так, що львівська команда гола забити не могла.

Висновок – пішли всією командою до церкви і прорвало.

Вчора довелося поспілкуватися на тему Карпат із хорошим колегою, то він так і мені сказав, що напевно що на футбольний клуб навели порчу. Команда грала у єврокубках, була на провідних ролях у чемпіонаті і не могло так все зламатися в один прекрасний момент.

Можливо на цей раз ворожки допоможуть????

P.S. Якщо серйозно, то пора вже взятися за розум і почати перемагати.

У статті використано фото із сайту: tsn.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Kiler 13.03.2012 пише:

    просто на футболі був мій товариш,а коли він на стадіоні Карпати шансу немають
    😀

  2. Цілих дві порчі: перша – Димінський, друга – Шаран 😀

  3. Як тільки в команди з’явився більш-менш спроможний склад – терміново всіх треба продати, бо Димові грошей не вистачає. От всіх, кого ти перелічив – обов’язково було продавати? Більшість навіть не на кращі умови пішла. А Фєдя після таких мансів теж грати не буде. Це він минулого сезону викладувався, а зараз – какова? Щоб його знову кинули?

  4. Архіваріус 13.03.2012 пише:

    Kiler пише:
    просто на футболі був мій товариш,а коли він на стадіоні Карпати шансу немають

    А той твій товариш часом не Воробусом зветься. 😀

  5. ГОПНІК 13.03.2012 пише:

    вівіці є вівці ❗ :rolleyes: 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*