Роздвоєння особистості в інтернеті - Блог про Львів

Роздвоєння особистості в інтернеті

А ну,ходи сюди

А ну признавайтеся, чи часто ви, шановні користувачі блогу, хворієте на таку недугу як: роздвоєння особистості?

Хтось зараз скаже, а що це таке, а з чим це треба їсти і так далі. А щоб ви знали, подібна недуга існує і найбільше вона поширена де би ви думали? Правильно, в інтернеті.

Така річ як інет вже давно став неодмінним атрибутом кожної людини. Коли нема чим зайнятися, то людина вмикає свого ноутбука чи персональний комп’ютер та заходить у соціальні мережі, різні онлайн-ігри і починається забава аж до рання.

Нічого проти цього не маю, бо кожна людина має на шиї голову і знає що робить, але є одна річ, яка мені явно не подобається. Справа у тому, що в інтернеті можна зустріти різних людей.

На перший погляд вони можуть здаватися нормальними, з тобою спілкуватися, жартувати, а насправді у них не все добре із головою, бо паралельно можуть спілкуватися з іншими людьми під іншим ім’ям.

Найбільше така штука розповсюджена у соціальних мережах. Щоб зареєструвати новий акаунт не треба довго думати і мати аж супер мізки. Маєте ще один номер телефону, пишете що ви не Петро Марічин, а Інна і пішло поїхало.

Звісно, це робиться для того, щоб пожартувати над людьми, але згодом це може перерости у звичку і тоді буде ойойойойой.

Я собі щось зараз згадав кіно, де в одному із епізодів людина не знала що робити, то на двох плечах був чортик та ангелок та вони йому радили що робити. Так само і в інтернеті. Сьогодні ти сидиш під хлопцем, а завтра під дівчиною.

Також читайте:   Твіттер як хороший засіб для читання новин

Тепер щодо сайтів. Мені ще досі здається що наш колись вже активний користувач Adekvat – це хтось із теперішніх користувачів. Можливо це Arden, а можливо це Пилип Арсенійович. Ми ж не знаємо хто сидить по той бік монітору і набирає букви на клавіатурі.

А ще люди можуть бути великими акторами. Аватарок тож ніхто не ставить на профілі, тому це може бути будь-хто. Зараз він пише під одним ніком, а завтра під іншим. А можливо і через кілька секунд.

Головне щоб людина не почала писати сама собі, бо це вже будуть ознаки останньої стадії шизофренії.

Чому Воробус так згадав про цю тему? А бо нещодавно я попалив одну людину, яка мене просто дурила. Коли я дізнався, то зняв перед нею свого капелюха і сказав, що йому в театрі працювати треба. Як це можна так імітувати сам досі не розумію.

Як-то кажуть, довіряй, але перевіряй.

А у вас бували випадки, коли ви зауважували випадки роздвоєння особистості у людей?

P.S. А можливо на блозі той же Пилип Арсенійович – це Stakeholder? Або Vrubli – це Lanagur? Все може бути. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Arden 06.03.2012 пише:

    Блін 👿 запарився я вже доказувати що я не Adekvat 👿 ❗ )

  2. Stakeholder 06.03.2012 пише:

    Варобус, менше про все це думай і більше дихай свіжим повітрям, ато за тобою теж скоро бригада виїде як за чуваком на фото 😀

  3. Arden 06.03.2012 пише:

    Stakeholder, 😀 😀 😀

  4. vrubli 06.03.2012 пише:

    Stakeholder, 😀 💡 розумна порада, бо мабуть то таки у Воробуса проблеми зі здоров’ям, якщо його так сильно турбує хто може бути ким.

    Воробус і перстань вже ти Ардена до Адеквата рівняти, краще пригадай (або ще краще перечитай) собі коментарі Адеквата і Ардена: у них двох різні стилі написання, які виражаються іншою побудовою речень, також Адекват не притримувався граматичної пунктуції, натомість Арден куди грамотніший в своїх відповідях.
    Тому або Арден і Адекват два різні коментатори, або одний і той же, але точно псих, якому нічим зайнятись, окрім як підробленням власного стилю писання задля того, щоб Воробусу психіку підпортити, ну це ж маразм, чесно! ❗

  5. Arden 06.03.2012 пише:

    vrubli, спасибі :hello:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*