Старий пес в гостях у Воробуса

Старий пес

Рубрика «інтерв’ю» продовжується.

Сьогодні у нас в гостях незвичайна людина, з якою ваш автор вже давно хотів поговорити, але то через надмірну зайнятість цієї людини господаркою, або через відсутність інтернету, бо його в цього пана в селі вмикають лише по п’ятницях, ніяк не вдавалося це зробити.

І ось, нарешті сталося. Старий пес в гостях у Воробуса.

– Перше питання, яке я задам, як вас звати насправді, звідки ви і чому обрали саме такий нік «Старий пес»?

Я сі називаю Місько, а фамілія моя є Цюхрий. Я ше люб’ю казати «Я сі Місько називаю, а Старий пес прозиваю», бо то так до мене муї кулєгі кажут, бо я маю буду, а в ній живе пес, а я як прийду п’єний то йду до тої буди спати, бо моя стара ми до хати не пущєє. То до мене і стали казати муї кулєгі Старий пес.

– Як ви потрапили на блог Воробуса і що вам у ньому подобається, а що ні?

Я сі в тотих блогах не розбираю, я є хлоп простий і не дуже то розумію тоті всі фіглі, шо ти там виписуєш. Я сі люб’ю подивити на файних дівчєт, і ше як ти про гурівку шось пишеш. А всьо решта то бздури. А попав я до твого того сайту, бо ми кум Микола сказав, а йому його бригадир сказав на роботі, бо той десь був з хлопцєми як ті пили там коло клюбу, то му сказали шо є там такий Воробус і бим там втрафив до нього як буду в Інтернеті. І ше на куску паперу шо в нім таранька була загорнута написали vorobus.com. А відки тоті хлопці про то взнали – хулєра ясна їх знає.

– Що можете розказати про Інтернет, яка ситуація з ним у вашому селі?

Я живу в Самбірському районі в селі, і з інтернетами тамка є велика прублєма. З понеділка до п’єтниці на селі інтернетів нема, Але то ніхто і не потребує, бо всі тєжко роб’ют. Там свині, корови, господарка і нема коли сі на тих голих бабів дивити в інтернеті. А ак в п’єтницю цьотка Стефа не забуде включити рубільнік, то маємо інтернета того троха на вихідні, а як забуде, то вже не буде до другої п’єтниці, бо в суботу та Стефка придурочна до Турки їде.

– Як часто буваєте у Львові і шо скажете за нову транспортну систему?

Я вже ти повів, шо раз на рік, дивисі не доходит! А без чвертки там си ради не даш. Але Старий пес має в дупі туту транспортну систему, бо їздит на фірі, а фірманом є фест яким. Як приїду ду Львова, то ми сі здиблемо і покєгнемо си гурівочки!

Також читайте:   Як мити посуд

– Як ви думаєте, як в Україні пройде Євро-2012?

Відчеписі від мене з тим дурним євро. В нас на селі про урожай думают, і нема коли про то євро-шмевро балакати, і ти сі відчепи від мене. Ліпше шось полюдски запитай.

– Що скажете про автора блогу Воробуса?

Він є ше той фарфоцель, але пише ріжні бздури про ріжні там кунтахти і чупакабри. В нас на селі тої чупакабри ніхто не видів, так шо то є бздури. Ліпше напиши як на селі тєжко жити, а ше ліпше приїжджєй до Старого пса до села, я якраз бідон самугонки файної вигнав, подивим сі, шо ти можеш )))

– Знаю, питання може некоректне, але хто вас навчив так гарно говорити, багато людей кажуть, що вас не розуміють?

Старий пес то всьо має в дупі. Я інститутів не кінчав і до театрів йоперних не ходив ім, а маю хіба сім клясів і ліпше балакаю як тоті дупутати. А кому сі то не подобає – то хай си язик до дупи запхає!

– Ваш сімейний стан, і що можете сказати про сьогоднішніх дівок?

Маю жінку, дві курови, два коні, три свині, двайціть курей і коло трийціть гусей. Але жінка моя стара штахєта, а Старий пес любит файних молодих дівок. Хіба шоби дівки зи села були, бо на селі такі дівки як кров з молоком, а в тотім місті дівки їдна шкіра і кости, як то їх до рук взєти, то можна і поломити ))))

– Яке ваше хобі?

Старий пес любит випити файну самогонку в файній компанійи, і ше заспівати любит. Ми як з кумом Миколов десь їдемо на фірі, то так сьпіваємо, жи всі пси на нас лают і баби шлякуют. Але то файно так є, ви в тотім Львові хіба кумпутер вмієте клацати і більше ніц робити.

– Чим займаєтеся у буденному житті?

Маю господарку і роб’ю на ній від сьвіта до зорі, і як моя стара не злапає ми за задницю, то йду з кумом Миколов коло клюбу чвертку си покєгнути. Раз на рік ріжу пацє і їду до Львова м’єсо продати. Так шо я видів шо там у вас сі робит.

– Що хочете побажати читачам блогу Воробуса?

Би с те пили і курили і дівок файних любили. Заходіт до мене вкунтахті і добавьєйтисі в друзьі, мо десь підемо, як Старий пес ду Львова фіров приїде. Всьо, арівідерчі, хулєра ясна!

Від редакції блогу Воробуса бажаю панові Міськові файного урожаю цього року, цілодобовий інтернет та нову буду. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 07.03.2012 пише:

    гоу! пан Місько завжди тішит якимись файними сільськими байками, хтілося би десь з ним здибадися! дай Боже щєсті йому і всьому Самбірському району!

  2. Архіваріус 07.03.2012 пише:

    Так, Місько Цюхрий файний хлоп. Добре було би з ним познайомитися. Міську, коли будеш пацє різати, дай знати. Я прийду з флєшков виборової, бо бачу, що на напоях ти розбираєшся. 😀

  3. bankiduki 07.03.2012 пише:

    Старий пес викликає інтерес-
    Барвистим лексиконом.
    Не задів пана науковий прогрес,
    Вабить дівок-огірковим одеколоном

    Вдячні цьому пану за відвертість-
    Вміє потішити словами,
    Пробачаємо йому впертість,
    Бажаємо успіхів із жнивами.

  4. Старий пес 09.03.2012 пише:

    Дєкую всім. Ми нинька включили йентернет. Дєкую Вуробусу за інтервю

  5. Старий пес 09.03.2012 пише:

    Stakeholder пише:
    гоу! пан Місько завжди тішит якимись файними сільськими байками, хтілося би десь з ним здибадися! дай Боже щєсті йому і всьому Самбірському району!

    приїжєй, баба напече булок з капусти будем їли.

  6. Старий пес 09.03.2012 пише:

    Архіваріус, дєкую.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*