Який подарунок вибрати на 8 березня? - Блог про Львів

Який подарунок вибрати на 8 березня?

8 березня наближається

Сьогодні надворі 5 березня, день завершується, для когось це добре, а для когось ні, бо з кожною годиною все менше і менше часу залишається до цього дня. Як ви, мабуть, здогадалися мова іде про 8 березня – міжнародний жіночий день.

Саме у цей день ми-чоловіки будемо вітати прекрасну половину людства. Але, що ж подарувати жінкам? Над цим питання напевно задумувався не один чоловік.

Спробуємо сьогодні у цьому допомогти.

Розпочну із того, що дарувати можна будь-що, починаючи від трусів і завершуючи автівкою, це вже хто який має гаманець. 😀 Але, на мою думку, найпопулярнішими є наступні подарунки:

1. Квіти.

Не даремно ще кажуть, що 8 березня без квітів, що шлюбна ніч без жінки. 😀 Саме у цей день продавці квітів мають аншлаг. Чоловіки зранку і до вечора бігають по ринку, щоб знайти квіти і згодом прийти додому і подарувати їх коханій людині чи просто мамі або сестрі.

За них також не варто забувати.

2. Сніданок у ліжко.

З давніх-давен так повелося що жінки є хорошими хазяйками. Але, саме у цей день вони дійсно нічого не готують, а віддають це право чоловікам, які зранку встають і готують, варять, шкварять і так далі. Наслідки таких дій можуть бути різними: жінки задоволені, а от кухні спалені. 😀

3. Сувеніри.

А чому б і ні? Нещодавно довелося зайти у магазин якраз із цими сувенірами, то на запитання які ж сувеніри купляють найбільше продавець сказала, що різні. Більш юні хлопці беруть пікавки, зріліші – різні шкатулки. Все залежить від самої людини.

Також читайте:   Гадання на Андрія

4. Ніч кохання.

Коли питаєш людей, щоб вони подарували своїм коханим жінкам, то вони досить часто відповідають, що бурхливу ніч. Взагалі то хороша ідея, але якщо тільки і чекати цього дня, то не гоже. Бурхлива ніч має бути кожного дня, ну хоч через день. 😀

5. Ювелірні прикраси.

А чому б і ні? Якщо є гроші, то можна і купити щось із золота, ну хоча б із срібла. Або ж взагалі хороша ідея – освідчитися у коханні саме у цей день.

6. Солодощі.

А що з тих квітів і з тих прикрас. Їх не з’їси. А так купите солодощі, будете разом їсти і все буде файно. 🙂 Якщо серйозно, то досить багато дівчат полюбляють саме шоколад. 🙂

7. Спільний похід на культурну подію.

Театр, кіно, концерт. А чому б і ні? Пара давно вже не проводила час разом, то якраз є можливість це зробити на 8 березня. 🙂

Вибір за вами. 🙂

P.S. Найкраще тим, хто не має жінки (дівчини). І вибирати подарунок нема кому. 🙂 Звісно, це жарт.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Пилип Арсенійович 05.03.2012 пише:

    Я своїй подарую квіти і вистачить. 😀

  2. Архіваріус 05.03.2012 пише:

    А я своїй подарую новий спінінг. 😀

  3. Arden 06.03.2012 пише:

    Архіваріус, :facepalm: 😀

    благо, я вже подарунок придбав) на одну проблему менше)))

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Сувенірна скриня у Львові

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*