Чи буде погода на провідну неділю ? - Блог про Львів

Чи буде погода на провідну неділю ?

Поляна накрита

Сьогодні надворі 21 квітня, субота, вихідний день. Хто ще спить, хто вже поїхав щось робити в село, а хто, так як ваш автор, не спить, бо щось не спиться і пише для вас черговий пост.

Про що буде черговий пост? Якби це банально звучало, а буде він про погоду, а саме що ж очікувати завтра в неділю. Сонце чи дощ?

Всі полюбляють відпочивати. Не знаю чи є такі люди, щоб кожного дня працювали. Після зими хочеться вже десь вийти чи виїхати на природу. А коли це можна зробити як не у неділю.

Відпочинок на природі – це чергова можливість хоча б на день забути про комп’ютери, цеглу чи комини. Все залежить від того, ким ви працюєте: програмістом, на будові чи сажотрусом як Воробус. 😀

Хто любить відпочивати на ліжку, тоді цей пост їм не буде корисним. Дощ, сніг, мороз, град, сонце – на ліжку лежати ж можна.

А ось хто хоче завтра вийти на природу – тому згодиться. Шашлики, хороша компанія, тепле сонечко. Як за цим ми заскучили.

Чи буде завтра погода для цього дійства?

Ще в середині тижня ваш автор спостерігав за прогнозами погоди на неділю, 22 квітня. Ситуація була не з найкращих. Всі сайти як один прогнозували дощ і то такий що буде падати цілий день.

Також читайте:   Відкриття статуї Ісуса Христа у Польщі

Буквально вчора заходжу на ці ж сайти і що бачу? Прогноз погоди кардинально змінився. Дощу, за прогнозами синоптиків, не буде, а отже, можна збирати банду. Хоча, були і такі сайти, що дощу таки очікують.

Кому ж вірити? Воробус вирішив бути оригінальним і увімкнув радіо-колгоспник. Не дивуйтеся, і таке чудо техніки у мене також є. Деколи там навіть говорять толкові речі.

Увімкнув, чую львівський прогноз погоди і слова: «В суботу та неділю можливі дощі». 😀 Та вони ж завжди можливі. Зрозумів, що нічого путнього тут не почую і вимкнув радейко.

Лізу у павутину. Вона все-таки краща. Вбираю три сайти, які прогнозують погоду і ситуація там наступна.

1. Сайт пана Марсело – Погода у Львові. Цей пан завжди порадить хороші речі.

Так от, на цьому сайті пише, що завтра, 22 квітня дощу не буде. У суботу, 21 квітня дощ передбачають, а завтра ні.

2. Польський прогноз погоди – Погода у Львові.

Аналогічно до сайту пана Марсело. Дощів нема, температура повітря терпима, світить сонце.

3. Український сайт – Метеопрог.

От хто, а він таки прогнозує дощ і то такий серйозний. Тому, якщо глянути, то одразу ж відпадає будь-яке бажання вилазити на природу.

Якою буде погода насправді? Все-таки, ставлю прогноз на суху, теплу погоду. А як воно буде насправді побачимо вже досить скоро.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 21.04.2012 пише:

    Ти дивись, там де “поляна” накрита, там відразу і Воробус. 😀

  2. vrubli 22.04.2012 пише:

    Архіваріус, от-от, і Ви це теж встигли помітити, я постійно кажу, що він страшно гулящий пташина! 😀

  3. Vorobus 24.04.2012 пише:

    Висловлюю подяку пану Марсело за його сайт, він не збрехав. 😳 8) 💡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*