Допоможіть дівчині знайти дружбу на весілля!!! - Блог про Львів

Допоможіть дівчині знайти дружбу на весілля!!!

Весілля наближається

Все-таки, давно ваш автор, Воробус казав, що любов врятує світ. Недаремно кажуть, що добре жити і знати, що тебе хтось кохає, що ти маєш для кого жити, спішити з роботи додому, а не чекати всіх, щоб потім йти пити пиво під крутою назвою – 1517. 🙂

Великий піст минув, а отже починається сезон весіль. Їх переважно роблять у суботу, неділю, інколи ще бувають ці дійства у будній день. Це вже все залежить від молодої пари.

До весілля молодята готуються заздалегідь, замовляють зал, автівки, фотографа, відеооператора і так далі. І за гостей звісно, що не треба забувати. Як же бути без них, скучно буде, тостів не буде кому говорити.

І когось гостей – багато, а у когось – мало, це як випаде нагода, знайомства і звісно, що розмір вашого гаманця. Йдемо далі, дружби і дружки. Спостерігав, що традиційно їх є по двоє, бувають випадки а то і четверо, бо дуже багато людей хоче бути свідками на весіллі, а інколи і взагалі є один дружба і одна дружка. Принаймні таке я бачив також.

Причина? Нема кого брати за дружбу чи дружку або ж просто така традиція. Для чого я це все пишу?

Подібного напевно ще не було на жодному українському блозі. Така собі сенсація. Ви зразу ж у це все можете не повірити, але це не 1 квітня, не Воробусу дали тягла, а серйозні речі.

Також читайте:   Закон про секс. Думка Воробуса

Справа у тому, що сьогодні зранку вашому автору написала одна із наших дописувачок і попросила їй допомогти.

У чому проблема?

Справа у тому, що у дівчини в останній момент виник форс-мажор. На завтра у неї і її майбутнього чоловіка заплановане весілля і в останній момент відмовився дружба. Пошуки нового завершуються нічим і дівчина просить їй допомогти.

Зокрема, вона зазначила, що просто треба бути у неї дружбою на весіллі, подарунків дарувати не потрібно і навіть якщо треба вона готова вам за це заплатити гроші.

Якщо вас зацікавила ця інформація можете написати дівчині на пошту – obiyor@inbox.ru.

І там вже все домовитеся.

Бачите як це буває у житті, бувають і такі випадки. Блог Воробуса ніколи нікому не відмовляє, тому якщо є бажаючі сходити на халяву на весілля, побути у ролі дружби, то можете це зробити.

Сподіваємося що саме ця інформація допоможе дівчині.

Насамкінець, блог Воробуса від імені його автора Ігоря Воробуса і всього нашого колективу: інших авторів, читачів, дописувачів бажаємо вам, молодята, файного весілля, веселої забави та згодом багато діточок.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. danc1r0k 27.04.2012 пише:

    Блог Воробуса поєднює людей 🙂

    А взагалі, треба було трішки підхід змінити: параметри і фото дружки хоча б написати, думаю, тоді охочих було б ще більше 🙂

  2. Vorobus 27.04.2012 пише:

    danc1r0k пише:

    Блог Воробуса поєднює людей :)

    А взагалі, треба було трішки підхід змінити: параметри і фото дружки хоча б написати, думаю, тоді охочих було б ще більше :)

    😳 😳 😳 😳 😳

  3. Jorgen 27.04.2012 пише:

    Воробус, та допоможи дівчині, побудь дружбою 👿

  4. Архіваріус 27.04.2012 пише:

    Воробусе, давай вперед. А може дружка тобі сподобається…, а там, ну і так далі. Дивишся і наш Воробус нарешті одружиться. 😀

  5. PVS 27.04.2012 пише:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*