Євро-2012 наближається: м’яч встановлено - Блог про Львів

Євро-2012 наближається: м’яч встановлено

М'яч до Євро-2012

Євро-2012 з кожним днем наближається до нас. Не за горами вже і початок футбольних поєдинків у містах України та Польщі.

Для тих, хто не знає, нагадаю, що розпочнеться чемпіонат 8 червня і триватиме до 1 липня. Саме у перший день липня у місті Києві відбудеться фінальний поєдинок.

У містах-організаторах чемпіонату завершуються останні приготування і у Львові, зокрема. Останнім часом почав помічати що у місті Лева почали встановлювати символіку, яка нагадує майбутній чемпіонат.

Її можна побачити переважно у центрі, а це і не дивно, саме тут гуляє багато туристів.

Нещодавно прогулювався центром, то побачив, що у районі площі Ринок стоїть щось величезне. Спочатку не збагнув що це і до чого, але згодом таки здогадався. Куля нагадувала м’яч і коли підійшов ближче, то побачив, що це футбольний м’яч, що символізує чемпіонат Європи. Зроблений він з пластику і дуже багато туристів ходить до нього фотографуватися.

Ваш автор не став винятком, я ж теж свого роду турист, то чого б не сфотографуватися. 😀 За словами організаторів цей м’яч стоятиме на площі Ринок протягом цілого чемпіонату, а згодом його знімуть. Десь читав, що має бути ще один м’ячик на проспекті Шевченка, але щось ніяк не можу туди потрапити.

Можливо ще колись буду там прогулюватися. Євро-2012 наближається.

Також читайте:   Цирк по-львівськи або хто ходив в суботу на "Арену Львів"

Я знаю, що це буде не в тему назви статті, але вкотре у місті смерділо. Коли вже цей запах покине місто, невідомо. Влада так і каже, що запах зникне до Євро, а мені щось здається, що він якраз і з’явився спеціально під Євро. 😀

Що ще?

Термінал аеропорту відкрили і одразу ж закрили. Не дивуйтеся, у нас так полюбляють робити.

Фан-зона. Найближчим часом її також будуть організовувати, щоб всі охочі могли вболівати за свою улюблену збірну. І тут вже бачу є багато цікавих моментів. З парасолями туди йти буде заборонено. А якщо я змокну? То що мені взагалі не йти туди? Не даремно казав друг, що сиди в хаті, купи собі 1517 і матимеш свято.

Також у цю ж фан-зону не можна буде заходити із професійними фотоапаратами. А як стюарди будуть їх відрізняти? Вони що такі вже сильні спеціалісти?

І як не згадати тему транспорту. От спеціально подивлюся яким він буде під час чемпіонату. Чи зможе кожен автобус їхати так як треба чи просто візьмуть і поставлять старі маршрутки такі, що треба присідати, щоб побачити де ж ти є.

Ремонти завершуються, хоча на Привокзальній ще вони досі тривають.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*