Футбол. Ліга чемпіонів. Барселона 2:2 Челсі (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга чемпіонів. Барселона 2:2 Челсі (відео)

Барселона залишає Лігу чемпіонів

Ліга чемпіонів з футболу наближається до свого завершення. Скоро буде фінал, який відбудеться цього року у Мюнхені. А зараз, вчора і сьогодні відбулися, або будуть відбуватися повторні півфінальні поєдинки цього турніру.

Вчора вболівальники футболу побачили справжній трилер. Хто б міг подумати, що титулована іспанська Барселона програє свій двобій англійському Челсі, який цього року не вражає?

А таки програла. Вчорашній поєдинок – це була така собі Сталінградська оборона у виконанні англійської команди. Саме таку тактику обрала команда, власником якої є Роман Абрамович.

Нагадаю, у першому поєдинку цих команд, який відбувся у Лондоні переміг Челсі із рахунком 1-0.

Початок повторного поєдинку показав, що англійці і не думають переходити свою половину поля. Всією командою вони стояли у штрафній і лише зрідка атакували. До пори, до часу така тактика приносила свої плоди.

Барселона атакувала і ніяк не могла забити. То захисники, то воротар Челсі вставали на заваді м’ячу, який вже здавалося летів у ворота.

Але, на 35 хвилині іспанська команда таки відкрила рахунок. Це Бускетс вдало замкнув дальню штангу після передачі свого партнера.

Не встигло Челсі прийти як слід у себе як Барса їх шокувала знову. На цей раз Мессі вивів віч-на-віч із кіпером англійців Іньєсту і останній подвоює рахунок у матчі.

Також читайте:   "Барком-Кажани" програли "Локомотиву" у третій грі фінальної серії

Йшла 43 хвилина.

Здавалося все, на цьому казка Абрамовича у цьогорічному розіграші Ліги завершилася, плюс ще перед другим голом з поля був вилучений капітан Челсі Террі.

Але, але, але… це футбол і у ньому буває всіляке.

Раптово Челсі вдається чудова контратака і Рамірес чудовим ударом забиває Барсі гол як кажуть, у роздягальню.

Але, що ж цей гол, подумали люди. Попереду був ще цілий другий тайм, де іспанці по ідеї мали капітулювати гостей із Туманного Альбіону. Та не тут то було.

Весь другий тайм Барселона атакувала. Гості так глибоко сіли у своїй штрафній, що здавалося лише питанням часу буде гол. А його так і не було.

Не буду навіть перераховувати скільки разів могла забити іспанська команда. А найреальніший момент на початку другого тайму втратив кращий гравець світу – Мессі. Він не реалізував пенальті.

Челсі ж вистояло і на останніх секундах гри, увага, Торрес втік віч-на-віч із Вальдесом і встановив остаточний рахунок гри – 2-2.


Барселона – Челси 2:2 по ezhihno

Барселона завершує змагання у цьогорічній Лізі Чемпіонів, а Челсі йде далі за трофеєм?

Фото: sportanalytic.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. patron 25.04.2012 пише:

    Баварія-Челсі був би гарний поєдинок.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*