Обливаний понеділок минув. Можна виходити з хати. - Блог про Львів

Обливаний понеділок минув. Можна виходити з хати.

Таки обливалися?

Свята… Олів’є, паска, горілка, яйця – все це було на столах в українців. Ну хіба що забув ще додати сюди пиво 1715, бо його одні п’ють, а інші – ні.

Сьогодні надворі вівторок, перший робочий день після свят, всім традиційно важко, бо об’їдання і обпивання – це трохи круто, але наслідки потім погані.

Як у вас минули свята? Сподіваюся добре, а можливо хтось ще й нині святкує. Про що би хотів сьогодні поговорити.

А ви мабуть здогадаєтеся – про обливаний понеділок, а саме його наслідки.

У минулі роки всі уважно дивилися як молодь обливає нагло інших людей. Та і що тут таїти гріха – старші люди теж полюбляють обливатися. Деколи ці дурні, а їх іншим словом не назвеш, дії доходили до того, що люди були масово облиті водою.

Йде людина гарно одягнута в гості, а тут під’їздить авто і тебе обливає. Хіба це нормально? Ви можете там вдома пообливатися, але ж не чужих людей.

Як же минув цьогорічний обливаний понеділок у Львові? Ваш автор вчора побував у центрі міста і просто здивувався, на вулиці тишина. Чи можливо мені не випала нагода натрапити на нахабних молодиків під назвою – школолололо. Все може бути.

Перед обливаним понеділком в інтернеті було багато інформації про це «свято». З’являлася навіть інформація, що людей, які будуть обливати мирних, нікому не винних людей будуть бити привселюдно спеціальні організовані групи, які сформувалися у соціальних мережах.

Також читайте:   Невідомі збирають гроші на бездомних тварин

Також вулицями мали ходити патрулі, які за подібне порушення мали накладати адміністративні штрафи. Патрулі бачив, а от обливальників ні. Невже на них це подіяло або ж всьому вина – погана погода, яка цього року була як ніколи. Падав постійно дощ і плюс був сильний вітер.

Мої спроби натрапити на хоч одного поливальника завершилися нічим. Єдине що побачив, так це компанію школолололо і пляшками у автобусі №47а. Але їх було настільки мало, що вони напевно їхали обливатися до своїх друзів, чим були налаштовані на бойові дії із мирними людьми.

Приїздить ваш автор додому, зайшов в інтернет та й питаю знайомих що вони скажуть про обливаний понеділок. Від них я не почув жодного нарікання, а в минулі роки були і ще й які. Інтернет і телебачення про цю подію також мовчать. Всі ще відходять від свят чи просто нема що описувати?

Щодо вашого автора, то так трішки він облився, але то так чисто символічно, між своїми рідними. Як кажуть, щоб всяка нечисть від мене втекла і різні тролі на сайт не йшли. 😀

Нарешті ми цивілізовано святкуємо?

А вас обливали в обливаний понеділок?

Фото: gazeta.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Arden 17.04.2012 пише:

    ага, цього року обливаний понеділок пройшов, можна сказати, спокійно. хоча дійсно, причиною могла бути погана погода. ну тим не менше я раз бачив, як обливалися у мене в під’їзді, коли машину паркував. і все. а самого мене не облили))) :hello:

  2. bachkur 17.04.2012 пише:

    було б весело якщо ти ставиш машину і бац тобі у вікдрите вікно машини відро води вливають у салон))) 😀 це жарт лише)

  3. Andr1y 18.04.2012 пише:

    Не обливав нікого сам і мене ніхто не облив.

  4. Andr1y 18.04.2012 пише:

    Ось ще одна ідея на обливний понеділок: http://www.youtube.com/watch?v=x1s_uBAWj7Y

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*