Обливаний понеділок: свято чи дурдом? - Блог про Львів

Обливаний понеділок: свято чи дурдом?

Обливаний понеділок

Свята у розпалі. Сьогодні надворі 16 квітня, понеділок, люди згадують як вчора святкували Великдень.

Хто напився, хто об’ївся і п’є пігулки, а хто культурно сходив до церкви, був у гостях і сьогодні також думає це зробити.

На перший погляд нічого неординарного у цих словах, але зараз таки буде. Сьогодні понеділок після Пасхи, а в народі його ще називають – обливаним понеділком.

За традицією, яка прийшла до нас ще із часів правління царя Марсело люди обливають один одного водою, тим самим очищуючи оточуючих від злих сил.

Все це добре, людей очищають, але з року у рік, особливо у великих містах відбуваються страшні речі із цим обливанням. Особисто я би за подібні речі просто брав і садив на 15-ь діб у камеру.

Неприпустимо є, щоб тебе обливали незнайомі тобі люди та і знайомі теж. Стільки про це говорять, що треба приймати дії, що треба патрулювати вулиці, але з року у рік відбувається все по одному ж і тому сценарію.

Люди в честь свят виходять гуляти на вулицю, роботи нема, всі гарно одягнені, гуляють собі, насолоджуються теплим повітрям, аж тут із-за кута вулиці вистрибує дурне школололо і починає всіх обливати водою. І то не так, що пшикнув і пішов, а обов’язково треба облити до такого стану, що прийдеться йти переодягатися додому.

Також читайте:   Воробус, з днем народження!

Ніхто з цих тупих не думає, що люди їдуть у гості, дім може бути далеко або ж ці люди просто туристи, які приїхали до міста щоб побачити щось нове для себе.

Взагалі моя думка така, що я би взагалі заборонив таке свято, а порушників би карав великим адміністративним штрафом. Тоді би може школоло задумалося як то обливати людей.

Прикро у цій ситуації одне. Обливають людей не лише підлітки, а і зрілі люди. От для прикладу кілька років тому бачив як гарно одягнута панянка йшла собі вулицею, аж тут під’їздить авто і невідомий виливає на дівчину стільки води, що вона була просто в шоці.

Молодик хіба засміявся і швидко накивав п’ятами.

Що можна подумати про цю людину? Коли в голові в такому віці нічого нема, то мабуть ще довго не буде. Що тут думати про малолєток.

Навіть шкодувати не буду як за подібні речі їх хтось буде бити по голові.

Якби там не було, будьте обережними сьогодні на вулицях міста і не тільки, щоб ваша прогулянка містом не завершилася такими наслідками як – мокрий одяг.

Насамкінець, пропоную переглянути відео про те, як минулого року проходив обливаний понеділок у місті Лева:

Свята продовжуються….

Фото: zaxid.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 16.04.2012 пише:

    Неприпустимо є, щоб тебе обливали незнайомі тобі люди та і знайомі теж. Стільки про це говорять, що треба приймати дії, що треба патрулювати вулиці, але з року у рік відбувається все по одному ж і тому сценарію.
    👿
    Я пропоную, наприклад, зробити це по-цивілізованому. Купити не дуже дорогий одеколон і ним обливати своїх знайомих та незнайомих. Думаю, що за таке обливання на мене ніхто не образиться.
    Христос Воскрес! Святкуймо гідно.
    :hello:

  2. Stakeholder 16.04.2012 пише:

    Архіваріус, будь обережний з такими коментами, ато ще якась школота прочитає і дійсно обіллє когось одеколоном :facepalm:

  3. bachkur 16.04.2012 пише:

    ха-ха-ха

  4. russo turisto 16.04.2012 пише:

    Мужики, есть мужики, я имел ввиду чернь… :mrgreen:

  5. black0wolf 17.04.2012 пише:

    Я про таке свято і не знав. Минулого року по телевізору вперше почув)

  6. Архіваріус 17.04.2012 пише:

    Добре, що нарешті прозрів.
    black0wolf, Добре, що нарешті прозрів. :hello:

  7. Andr1y 18.04.2012 пише:

    Дурдом.

  8. пошта 20.03.2013 пише:

    ❓ Коли буде обливаний понеділок у 2013 році???
    я люблю коли мене обливають звійсно мої друзі!!Так приємніше,ніж коли хтось незнайомий вилив на тебе пів’відра води!! 😥

  9. Tiger 21.03.2013 пише:

    пошта, понеділок після Великодня (6 травня). Взагалі потрібно чекати саме свято Пасхи (5 травня). А то вже так…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*