Реал декласує Барселону (відео) - Блог про Львів

Реал декласує Барселону (відео)

На черзі Золотий м'яч?

Традиційно про поєдинки футбольного чемпіонату Іспанії ми не пишемо, але за цей поєдинок згадати не можливо.

Вчора весь світ поринув у великий футбол. Ще б пак, між собою зустрічалися гранди не тільки іспанського, а й світового футболу – Барселона і Реал.

Реал проти Барселони, Барселона проти Реала. Все на місця мала розставити гра. Зазначу, що якщо перемагала Барса, то вона у турнірній таблиці впритул наближалася до Реалу, а якщо ж навпаки, то мадридці могли на 99.9 % наблизитися до чемпіонства, яке вони не вигравали вже 5 років поспіль.

Скажу вам чесно, в цей суботній вечір вболівав за «вершкових» (Реал). Давно за них вболіваю і ніяк вони не можуть нічого виграти. Але, схоже їхній час таки настав.

Спочатку кілька слів про саму гру. Що можна по ній сказати? Реал зіграв дуже грамотно і команда, яку тренує Моуріньо переграла господарів поля по всі статтях.

З перших хвилин поєдинку каталонці обрали свою улюблену тактику, коли іде повний контроль м’яча і згодом вже когось із форвардів виводиться на удар. Перші хвилини пройшли за переваги Барси, але згодом гості із Мадрида вирівняли гру і навіть більше, на 17 хвилині зусиллями Хедіри повели у рахунку.

О це так новина. Барса довго не могла прийти у себе і лише під кінець першого тайму Хаві мав супер момент, але його підвела елементарна точність.

Також читайте:   Першого жовтня тренер «Львова» і його помічник здадуть повторні тести на коронавірус

Початок другого тайму картини на полі не змінив. Барса атакувала, а Реал грав на контратаках. Гості могли забити не один раз, але як це часто буває, першими зробили це господарі.

Таки відігралися.

70 хвилина – це Санчес таки замкнув затяжну атаку господарів. Ну все, здавалося зараз вершкові посипляться», але не тут то було.

Через три хвилини знову перемагав Реал. Озіл вивів оди-на-один із кіпером Барси Роналду і Кріштіано елегантно переграв першого.

Після цього стало зрозуміло, що в цей вечір команда Жозе перемоги вже не відпустить.

Так воно і сталося. Барселона вже була подумками у вівторок в грі з Челсі. Та і що тут казати, ця команда була сама на себе не схожою. Чи то далася взнаки втома, чи їхню тактику розкусили – невідомо.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Реала із рахунком 2-1, що вже майже робить їх чемпіонами Іспанії.

Браво, Роналду і компанія. Браво, Моуріньо. Цей тренер таки довів, що з ким би він не працював – результату він добивається завжди. Згадайте Челсі, Порту, Інтер, тепер Реал.

Тепер чекаємо іспанського фіналу у Лізі чемпіонів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Yuriy 22.04.2012 пише:

    Воробус пяний 😀 Реал не вигравав чемпіонат 3 сезони поспіль, але аж ніяк не 5. Крім того, декласуванням це явно не назвеш, мінімальна перемога не може такою вважатись. Це ж не 2-6, чи 0-3, як було не так давно в Мадриді 😉 P.S. Іспанському фіналу не бути, Мюнхен їх винесе 🙂

  2. Toss 22.04.2012 пише:

    Вставили, по самі помідори!

  3. Vorobus 22.04.2012 пише:

    Yuriy,

    Yuriy пише:

    Воробус пяний :D Реал не вигравав чемпіонат 3 сезони поспіль, але аж ніяк не 5. Крім того, декласуванням це явно не назвеш, мінімальна перемога не може такою вважатись. Це ж не 2-6, чи 0-3, як було не так давно в Мадриді ;) P.S. Іспанському фіналу не бути, Мюнхен їх винесе :)

    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%82_%D0%98%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B8_%D0%BF%D0%BE_%D1%84%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%83
    😛 😛 😛

  4. Yuriy 22.04.2012 пише:

    Vorobus, ну, правильно, 3 сезони просрали 😛

  5. Vorobus 22.04.2012 пише:

    Yuriy пише:

    Vorobus, ну, правильно, 3 сезони просрали :P

    точно п’яний 😡 😡 😡 😡

  6. Архіваріус 22.04.2012 пише:

    Воробус ходив недавно на шашлики і поплутав кількість шматків м’яса на шампурі із кількістю матчів. Але це нічого не говорить про якість шашлика. 😀

  7. Razan 23.04.2012 пише:

    Фінал буде Англійсько-Іспанський-)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*