Саме так Воробус відзначав годину Землі - Блог про Львів

Саме так Воробус відзначав годину Землі

Свічки

Робочий тиждень розпочався, а відлуння вихідних ще досі обговорюється серед людей. А подій було багато.

Карпати знову програли у футбол, чим ще більше розстроїли свої фанатів. Схоже навіть вівця не допомагає їм перемогти, яку вболівальники привезли на тренування команді.

Люди йдуть до сповіді відмолювати свої гріхи. Як казав священник, цитую: «Треба хоч раз у рік, а саме у Великодній піст, сходити посповідатися». Людей, охочих це зробити у церквах побільшало, що не може не радувати.

Погода зіпсувалася. Сьогодні вже вівторок, а дощф все падає і падає. І що найгірше, температура повітря не велика. Холодно….

Інтернет так і не вимкнули, хоча такі заяви були в ЗМІ від невідомих або як вони ще себе назвали – anonymous. Не змогли чи це просто черговий піар.

Вроді все, а ні, ще в останній день березня, 31 числа світ святкував свято, яке має назву – година Землі.

Хто не знає що це таке, коротко скажу що це так званий день економії ресурсів на Землі. У зв’язку із цим Львів приєднався до свята і в період з 20 години 30 хвилин і до 21 години 30 хвилин вимкнув підсвічення об’єктів, які входять до спадщини Юнеско.

Також, кожен охочий громадянин міг зробити подібне, але вже у себе вдома, а можливо у коханки. 😀

Також читайте:   ЖЕКи будуть травити котів у Львові: правда чи лише чутки?

Світло на об’єктах таки вимкнули, але цього і ніхто не зауважив. Погода була поганою і люду на вулиці було зовсім мало. Цікавіще було би, якби електроенергію вимкнули цілому місту на годину. 😀 Отоді були казуси і ще й які.

Але, цього не робили, а Воробус вирішив також приєднатися до свята. Що ж, поекономимо також.

Ще з обіду я собі приготував свічки (на фото) і чекав, коли настане 20 година 30 хвилин, щоб вимкнути світло у хаті. Телевізор, інтернет, світло в туалеті, все мало бути вимкнено.

Для чого свічки? Для романтики мабуть ви очікуєте що Воробус відповість? Ні, на всяк випадок, щоб глянути яка ж то година вже буде.

Але, свята у Воробуса так і не відбулося. Ваш автор як ліг на ліжко в 20 годині вечора, притулився до подушки і заспав. Перед Паскою роботи багато і втома напевно, все-таки, далася взнаки.

Просинаюся такий біля десятої вечора, не знаю що робиться зі мною і починаю згадувати, що треба було годину посидіти в темноті.

Але, не все так погано як здається. В темноті я таки був, але не сидів, а спав. 😀

Виходить день Землі таки вдався.

А ви економили електроенергію в цей день?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*