Смайловий понос - Блог про Львів

Смайловий понос

Смайловий понос

Всі знають, мабуть, що таке понос. Це така не хороша дія, що відбувається з вами, коли не те з’їсте або ж щось не добре відбувається з шлунком. Не побажаю цього нікому. Інколи з вас поприколюються і спеціально дають вам таблетки, щоб пронесло. Є і такі кадри. 🙁

Але, є ще один понос, який не менш загрозливіший чим звичайний, називається він – смайловий понос. Такою недугою хворіє не один користувач інтернету, а їх у цілому світі є багато.

Що таке смайловий понос, як з ним боротися чи дійсно це психічний розлад та багато іншого читайте далі.

Смайливже давно стали неодмінним атрибутом нашого з вами життя. Те, що люди не виходять на вулицю, а спілкуються через різні скайпи, аськи, гугли, кантакти відомо вже давно. Це погано, але нічого не поробиш. Люди стали лінивими, завіртуалилися і не знають як цього позбутися.

Треба брати за руки, ноги і викидати на вулицю. Тоді в інеті так довго сидіти не будете.

Замість обличчя людини з якою ти спілкуєшся у віртуальному світі ти бачиш аватари. Емоції виражаються смайлами. Нічого поганого у смайлах не бачу, але якщо їх забагато, то звісно що це шкідливо.

Смайл треба додавати у переписці тоді, коли він дійсно потрібен, а не кидати їх щоб було. Знаю багатьох людей, що до них подібні розмови не доходять, їм кажеш що смайли не треба пачками кидати, а лише тоді, коли переписка тебе не добре доповнює.

Також читайте:   Воробус - заслужений коментатор “Українського інтернету”

Думаєте вони слухають це? Навпаки, кидають ще більше смайлів. Це називається смайловий понос. Людині нема що робити і вона вирішує з тебе поприколюватися.

Як боротися з цією недугою. Є багато способів:

1. При зустрічі з людиною, яка вас закидує смайлами – дати в чоло. Можливо більше цього робити не буде. Але, дивіться, щоб ця людина вам не дала в чоло. 😀

2. Кинути у чорний список набридлового дописувача. Як на мене, це найкращий варіант, тому що смайли – це свого роду спам, а він карається баном. У даному випадку ви кидаєте людину в інкогніто до кращих часів. Може вибачиться і згодом ви її розбаните.

Чи можна віднести смайловий понос до психічних розладів у людини? Відповідаю, швидше так чим ні.

Чому так? У кожної людини є проблеми з психологією. Хтось їх тримає у собі, хтось кричить на вулиці що всі дураки, хтось викидає всі емоції у спорті, а хтось закидує людину смайлами.

От пам’ятайте, якщо людина закидує вас смайлами треба просто ігнорувати її, бо коли ви просто втече з мережі, то вона згодом почне робити подібне знову.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Пан П 04.04.2012 пише:

    Воробусе, а нащо тепер взагалі писати якісь слова, букви різні, коли є смайли 😡

  2. VikiMouse 04.04.2012 пише:

    фууу, яка не гарна тема :mrgreen:

  3. Vorobus 04.04.2012 пише:

    Пан П пише:

    Воробусе, а нащо тепер взагалі писати якісь слова, букви різні, коли є смайли :mad:

    👿 8) 🙂 😀 😆 :hello: :music: 😡 :rolleyes:

  4. Toss 04.04.2012 пише:

    🙂 😆

  5. Andrij 04.04.2012 пише:

    😛 😛 😛

  6. Пилип Арсенійович 04.04.2012 пише:

    👿 👿 👿 👿 👿 😆 😆 😆

  7. 🙂 🙁 😥 😕 😮 8) 😳 💡 😉 😛 😀 😆 ❓ :music: :hello: 😡 😮 :rolleyes: :facepalm: :mrgreen: 👿 😈

    Я достатньо чітко висловився?

  8. Vorobus 05.04.2012 пише:

    Володимир, 👿 👿 👿 👿 👿 👿 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*