Як судді впливають на результат у спорті - Блог про Львів

Як судді впливають на результат у спорті

Він має навести лад в українському футболі

Спорт – це дуже хороше заняття. І щоб там не казали, що спорт – могила, а сало – сила, це все не так. Завдяки спорту ми розвиваємося, стаємо здоровими і проходять різні болячки такі як болі у хребті, сколіози і так далі. Лише не треба лінуватися.

А ще спорт – це для когось робота, як для спортсменів, бо вони заробляють гроші за свої дії на полях, кортах, залах тощо.

Чим мені подобається більше аматорський спорт від професійного? А тим, що у першому не крутиться багато грошей і люди грають у гру заради свого задоволення. На полі нема суддів, які судять як їм хочеться, а люди самі собі судді.

Візьмемо для прикладу такий близький мені футбол. Коли люди опісля роботи збираються побігати, розважитися, то для них головне не результат, а компанія. Прийшли, провели добре час, оздоровилися і пішли. Якщо і є які-небудь порушення, то всіма гравцями приймається рішення по тому чи іншому епізоду.

У професійному ж спорті все по-іншому. Від людини у чорному, жовтому чи в зелену, залежить від того, у якій формі одягнутий суддя може залежати багато чого.

Від однієї його помилки залежить доля чемпіонських нагород чи тих же медалей. Дуже багато говориться, що суддям дають гроші, щоб вони добре судили починаючи від дитячих команд. Воно то може і так, але цього ніхто не довів і напевно ніколи не доведе.

Також читайте:   Футбол. Шахтар 2:0 Динамо (відео)

Слухи хіба ходять, а слухи є різні.

Ще є така річ як професійність. Інколи бувають такі судді, що аж противно грати. Коли розпочинаються які-небудь змагання, одразу ж починаються підсуджування господарям, помилки, які просто смішні.

У матчах Ліги чемпіонів навіть є п’ять суддів і що з того? Помилки як були, так і є. Ви хоч десять поставте, нічого вони не змінять. Людей треба вчити, вчити і ще раз вчити. І, моя думка, що якщо суддя помиляється, то його треба карати штрафами або відстороненням від матчів.

Так, всі помиляються, але не завжди ж. Можна зараз навести мільйон прикладів помилок суддів у тому чи іншому спорті, але це нічого не зміниться. Судді як втручалися у гру, так і ще будуть довго це робити.

Якісь пенальті, незрозумілі штрафні, вилучення. Пам’ятаю бачив прикол у футзальному чемпіонаті Європи, коли іспанці та росіяни били після матчеві пенальті у фінальному поєдинку. Так от, іспанці гол забили, всі його бачили, а судді, інспектор сидять і не бачили. Окуляри тоді треба одягати.

А можливо всім допоможе відеоповтор? А про це ми вже поговоримо у наступній статті.

Фото: uafan.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Судді помиляються завжди, від цього ніхто не застрахований…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*