Задній прохід? - Блог про Львів

Задній прохід?

Вхід через передні двері

Щось давненько не було чути від людей нічого про тему транспорту. Невже так все добре? Нова транспортна система, на яку так нарікали громадяни Львова, таки прижилася?

Не знаю як вам, але мені одна штука не подобається у ній і напевно не буде подобатися ще сто років. Так, з кожним днем у місті можна побачити все більше і більше великих автобусів, які вміщають багато людей.

Це добре, вони комфортабельні і навіть признаюся вам, стараюся їздити лише на таких автобусах, бо колишні маршрутки мені не по душі, хіба що коли є вільні сидячі місця, то можна їхати.

Що ж не подобається вашому автору? А те, що заходити у автобуси треба лише через передні двері. Таким чином, водії хочуть зібрати із людей більше грошей, бо якщо будуть заходити на середні і на задні двері, то ніхто платити не буде.

З якоїсь сторони їх можна зрозуміти, але з тими передніми дверми погіршуються умови проїзду для людей. Не думайте, що я люблю лише все критикувати. Так, по автобусу питань нема, сідає і злітаєш, але двері це жесть.

Одразу ж наводжу приклад. Їду сьогодні зранку на роботу цим великим автобусом. Як завжди треба заходити на передні двері. Ок, нічого мені не залишається як це робити. Розумію, коли в обід малий наплив людей, то ще можна якось так заходити, але зранку і після 18 години – дурдом-веселка.

Також читайте:   Велосипедна доріжка за рахунок повалених дерев

Не знаю куди ті бабці їдуть в 9 годині, але їх повно. І що ви думаєте, вони в середину салону не проходять, а всі зупиняються на передній площадці. Ти проходиш повз них, бо за тобою ще є люди, які також хочуть їхати, а вони ще тобі «напхають», цитую: «Що ти пхаєшся як танк, ні культури, ні виховання».

Що тут можна після цього всього говорити. Починаються суперечки, автобус стоїть, час іде. Ось вам і згадуваний інтервал і чому автобуси його ніяк не можуть дотриматися.

До того всього, ще якоїсь школоти налізло в той автобус, що не знають елементарних правил поведінки у транспорті. Понадягали рюкзаків, ніхто знімати і не думає, і блатує у навушниках.

З тим всім ваш автор пропустив свою зупинку. Навіть згадувати не хочу кого я лише не згадав, коли вертався назад близько 1.5 кілометра дороги. А час то не гумовий.

А все через ці передні двері. Люди – ліниві. Зайде особа у салон і замість того, щоб пройти далі просто стає де тільки хоче.

Треба з цим щось робити. До речі, чую розмови про введення електронного квитка так і залишаться розмовами, а дарма.

Насамкінець, процитую слова однієї жіночки: «Нарешті ми йдемо до Європи». На що ваш автор відповів: «А ми що не у ній? »

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. max 05.04.2012 пише:

    Тут основна проблема в тому, що дуже великий відсоток людей в нас рагулі і бидло. Як серед водіїв маршруток так і серед пасажирів. Такі ідіотизми в нас не тільки в маршрутках, вони всюди.

    Купляй нарешті вже машину, або велосипед, або поселись біля роботи, щоб не їздити в пікові години в бидломаршрутках.

  2. Stakeholder 05.04.2012 пише:

    Україна поки не в Європі, але назва місця де вона в даний момент знаходиться дуже добре з нею римується 😀

  3. Stakeholder 05.04.2012 пише:

    max, а за кермом у нас бидла менше?))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*