Чи варто цілуватися при зустрічі із людиною? - Блог про Львів

Чи варто цілуватися при зустрічі із людиною?

Поцілунки бувають різними

А ну признавайтеся, хто з вас любить цілуватися? Напевно це полюбляють робити багато людей. Ідеш центром міста – цілуються, парками – цілуються, в транспорті – і там навіть цілуються.

Бабці як їдуть, то кажуть і що ж то таке має бути, а за нашої молодості такого не було, і не соромно таке робити і так далі. По цих розмовах і діях можна цілі фільми знімати.

Але, не завжди приємно коли тебе цілують зовсім не знайомі люди чи не так?

Традиція цілуватися у людей зародилася ще за царя Гороха. Коли спробував знайти, коли відбулося це вперше, то інформації по цьому питанню нема, а отже виходить що цілуватися люди почали ще за часів Адама і Єви.

Нічого поганого у поцілунках нема, навпаки, кажуть, що коли часто цілуєшся і то так соковито, то набагато довше живеш. Тут одразу ж згадується сміх, бо знову ж таки кажуть, що коли смієшся то живеш і живеш.

То чому ж тоді так люди скоро помирають? Але. це вже зовсім інша тема. Повертаємося до поцілунків.

Поцілунки, як відомо, бувають, дружніми та любовними. Перші – це коли вас цілують при зустрічі не обов’язково кохані люди, другі ж самі розумієте коли, коли вже іде жара. 😀

З другими поцілунками все ясно, а ось із першими не дуже.

Також читайте:   Чи варто матюкатися?

Знаю багато людей, які не полюбляють дружніх поцілунків. Тут одразу ж виникають питання: «а чому я маю цілуватися з всіма підряд?» Логічно.

Спробую врахувати всі за і проти.

Отже, чому цілуватися варто.

А що в цьому такого поганого, людина саме так вітається. Не тисне тобі руку, не каже «прівєтік мой свєтік», не киває головою, а цілується. Гигигиги, тут ще цікаво хто біжить цілуватися жінка чи чоловік. Бо, як відомо, дівчина може поцілувати і і дівчину і хлопця, а чоловік якщо буде всіх цілувати, то буде щось не гоже.

Чому не варто цілуватися

Не всім людям це подобається. Особисто ваш покірний автор нічого проти поцілунків не має, але хоча з людьми, яких хоч трохи знає. Якщо перший раз бачить чту чи іншу дівчину, то якось трохи не культурно.

В людини може бути жінка, дівчина, почнуться розмови а хто це був, а ці ревнощі, бла бла бла, аж скучнувато стає.

Традиція цілуватися при зустрічі в нашій країні напевно була запозичена з Європи. Там як не зустрічаються, то цілуються. А можливо дівчина хоче понюхати яким одеколоном користувався чоловік? 😀

Як би там не було, вибір за вами. Хотілося би також почути вашу думку по цій темі. Варто цілуватися при зустрічі чи ні?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Arden 15.05.2012 пише:

    це делікатна тема. І скільки є людей, стільки може бути і думок. Особисто я вважаю, що не у всіх випадках дружні поцілунки умісні. Це навіть видно по тому, коли ти з людиною бачишся.Якщо немає мінімального руху в твою сторону, то краще цього не робити. Та і є таке поняття, як “особистий простір”. у кожної людини на рахунок цього своє бачення. :hello:

  2. Нат 18.05.2012 пише:

    це не із нашої культури…у нас тільки з родичами..
    надивились серіалів латинських.у них там і справді так заведено при зустрічі обов’язково цілуватись,не важливо-перший раз ви бачите цю людину чи він вам родич\друг,…мені ця традиція\форма здоровкатись не подобається(жила за кордоном,приходилось так з людьми здороватись)…але,це вже як хто хоче…смішно іноді дивитись на наших підлітків,як вони при зустрічі цілуються і все це так незграбно,бо це не з дитинства привито,а ось, у підлітковому віці-така собі підліткова мода… 🙂

  3. І я згідний, що поцілунки з незнайомими людьми зовсім не з нашої культури. Тому варто вести себе обережно – можуть неправильно зрозуміти 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*