Футзал. Чемпіонат України. Енергія 1:1 Ураган (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 1:1 Ураган (відео)

Закономірна нічия

Завершується багатостраждальний чемпіонат України з футзалу сезону 2011/2012 років. Чому багатостраждальний, бо давно вже не пригадую щоб були такі паузи у чемпіонаті.

Не даремно друг мені сказав, що навіть забув коли востаннє був у палаці спорту «Галичина» на грі. А це дійсно було дуже давно. Сподіваємося наступного сезону ситуація зміниться.

Щодо вчорашньої гри, то у 26-ому турі чемпіонату між собою зустрічалися наша львівська Енергія та івано-франківський Ураган.

Гра завершилася результативною нічиєю 1-1.

Втрачати очки у звітній грі не мала права жодна із команд. Ще б пак, Енергія бореться за чемпіонство, а Ураган ледве не втрачає бронзові нагороди.

Тому, вчорашній поєдинок розпочався повільно. Команди приглядалися один до одного, побоюючись зробити помилку у захисті.

У першому таймі краще виглядав Ураган. Ця команда могла відзначитися принаймні тричі. Як не забив Сержао, відомо лише йому. Та і всі, хто був на грі, схилися до думки, що легіонер франківців виглядав слабо.

А що Енергія? Команда зі Львова могла теж відзначитися, але Ципун (воротар Урагану) був на висоті.

У другій половині зустрічі «енергетики» заграли краще. Ураган більше зосередився на захисті власних воріт, а гравці нашої команди раз за разом турбували кіпера Урагану – Ципуна.

Також читайте:   Український футзал під час повномасштабної війни: чим він живе зараз? Частина друга

І ці удари таки принесли користь.

25 хвилина – Якунін вводить аут, відпасовує на Павленка і Максим гарматним ударом у кут воріт відкриває рахунок у грі.

Невже перемога і ще більше «енергетики» би наблизилися до чемпіонства?

Ураган не хотів миритися із цим результатом і перевів гру на половину поля гсополарів майданчика. До пори, до часу, «енергетики» вдалося захищалися, але за 20 секунд до кінця гри, коли франківці грали вже з п’ятим польовим вони таки змогли відігратися.

Передачу партнера замкнув – Карліньос.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує у цьому матчі нічию 1-1, яка могла би бути не на руку Енергії, але їхній суперник у боротьбі за золото Локомотив зіграв внічию на виїзді із Єнакієвцем.

А це означає, що розрив між командами у чотири очки зберігся. Попереду ще два тури, але щось мені здається чемпіонській інтризі вже не бути.

Так, Локо може перемогти в наступному турі Енергію, але ж в львівської команди згодом буде домашня гра із Єнакієвцем, а тут перемога має таки бути за нами.

Час все покаже. Вперед, Енергія до перемоги. Чемпіонське звання вже близько.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*