Гайтана виходить у фінал Євробачення-2012 - Блог про Львів

Гайтана виходить у фінал Євробачення-2012

Гайтана виходить у фінал

Вчора вся увага українців була прикута до телевізорів. Ще б пак, у Баку на традиційному пісенному конкурсі Євробачення-2012 виступала представниця від України – Гайтана.

Дівчина із своєю піснею «Be My Guest» змагалася за те, щоб потрапити у фінал пісенного конкурсу.

Українці голосувати за свою співачку не можуть, отже вся надія була на інші країни, а у переважній більшості на наших співвітчизників, що живуть за кордоном.

Що можна сказати? У півфіналі, де змагалася Гайтана всього брало участь 18 учасників. З них 10 мало вийти у фінал змагань, який, до речі, відбудеться у ніч із суботи 26 на неділю 27 травня.

Представниця від України виступала під щасливим сьомим номером. Як завжди було багато танців, криків, співу у виступі Гайтани. Але, факт залишається фактом – Україна у фіналі пісенного конкурсу.

Хоча, скажу вам чесно, у те, що ми не вийдемо до 26-ти насиль інших я і не сумнівався.

Окрім України з вчорашнього півфіналу далі пройшли такі країни як:

Литва, Боснія і Герцеговина, Сербія, Швеція, Македонія, Норвегія, Естонія, Мальта, Туреччина.

Ще раніше з першого півфіналу у фінал пробилися такі країни як:

Румунія, Молдавія, Ісландія, Угорщина, Данія, Албанія, Кіпр, Греція, Росія. Ірландія.

Також читайте:   Етно-проект "Візерунчасті пісні"

Загалом, у фіналі виступатиме 26 представників від різних країн.

Одразу ж після другого півфіналу відбулося жеребкування порядкових номерів фіналістів. Так от, представниця від України Гайтана виступатиме у фіналі під порядковим номером – 25. А це майже в самому кінці.

Добре це чи ні? Та важко сказати. З одного боку всі якраз чекатимуть голосування і тут Гайтана, з іншого – кажуть краще виступати спочатку, бо тоді краще тебе оцінять.

Які прогнози? Як кажуть букмекери, основною фавориткою цьогорічного пісенного конкурсу є представниця від Швеції. Саме їй всі віддають пальму першості.

Чи має шанси перемогти Україна? Якби ми цього не хотіли, але думаю що шансів нема і на це є багато причин. Всім відомо, що багато країн хочуть бойкотувати футбольний чемпіонат Євро-2012, а голоси на Євробаченні країни віддають як хочуть і навіть співати може і добре не треба.

Прогнози річ така не вдячна, тому все вирішить сам конкурс. До речі, кажуть, що цього разу навіть журі буде визначати переможців.

Цікаво яку вони віддадуть частинку голосів.

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите як виступає Гайтана на пісенному конкурсі під назвою – Євробачення-2012:

Фото: muzparad.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. bachkur 25.05.2012 пише:

    Якби якийсь популярний сайт написав типу такого: “У відомій букмекерській конторі Англії невідомий поставив 100 000 доларів на перемогу України, і на те що Гайтана увійде в пятірку найкращих” Впевнений що через 24 год всі вважали Україну фавориткою і статтю б опублікувало мінімум 20 сайтів.

  2. bachkur 25.05.2012 пише:

    Якби якийсь популярний сайт написав типу такого: “У відомій букмекерській конторі Англії невідомий поставив 100 000 доларів на перемогу України, і на те що Гайтана увійде в пятірку найкращих” Впевнений що через 24 год всі вважали Україну фавориткою і статтю б опублікувало мінімум 50 сайтів.

  3. Архіваріус 25.05.2012 пише:

    Моя увага зовсім не була прикутою до телевізора. У мене зовсім інші інтереси. 🙂

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Підсумки Євробачення-2012 (відео)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*