Ігор Літак: хочу стати відомим футболістом - Блог про Львів

Ігор Літак: хочу стати відомим футболістом

Україна має таланти?

Правду кажуть люди, що талановиті люди не можуть себе реалізувати у спорті. Ви думаєте чому деякі гравці погано грають? Все просто, у них нема мотивації. У футболі вони вже давно, щось таки вигравали, а є такі люди що мають бажання бігати, а нема можливості.

Нещодавно до нас в редакцію прийшов лист від людини з іменем Ігор, у якому зазначалося чим не міг би ваш автор Воробус посприяти у тому, щоб пристроїти цю людину у великий футбол.

Воробус не футбольний функціонер, але чимось допомогти таки пообіцяв. Що з цього вийде – побачимо, можливо саме дане інтерв’ю допоможе Ігорю знайти себе у футболі.

– Доброго дня, молодий чоловіче, розкажіть про себе, хто ви, скільки вам років, де проживаєте і чому ви так любите футбол?

Доброго дня, проживаю у м. Львові, футбол єдине чим я можу пишатись. Тим що я вмію багато чого навчився і ради чого я живу виходячи на поле віддаюсь на всіх 100 процентів граю до останньої секунди вірю в себе і б’юсь до останнього який би не був там рахунок хочу себе спробувати в настоящому футболі, хочу заключити контракт і грати в футбол виходячи на футбольне поле. Я б’юсь і готовий на все щоб команда виграла

– З скількох років займаєтеся футболом і на якій позиції граєте?

Граю впереді, можу зіграти як і правого так і лівого нападаючого, а якщо тренер скаже зіграти в захисті то зіграю в захисті

– Ви віддаєте перевагу футзалу чи великому футболу?

Великому футболу, але граю і у футзал.

– Де ви зараз підтримуєте форму?

Як сказати вам, сам бігаю тренуюсь, грав за сільську команду забивав, сусід сказав звернутись в один клуб, я ж таки не звернувся все таки там великі гроші і щоб пробитись в будь-який клуб, треба гроші, а на твої здібності ніхто не дивиться а дивляться на гроші така побудована наша країна.

Також читайте:   Якщо жінка вища за чоловіка: за чи проти?

– За яку команду ви хотіли би грати?

Це не має великого значення, головне грати і віддаватись на полі на сто відсотків, хотілось би грати в прем’єр-лізі України, але такі мрії не збуваються. Я в байки не вірю.

– У вас за плечима є футбольна школа чи ви самоучка?

Ні, не має. Якщо її мати, а людина не може грати то вона не буде грати, якщо людина вміє грати і йде до мети, то можливо доб’ється.

– Чи вірите ви що проста людина без освіти може стати відомим гравцем?

Не дуже, якщо чесно, я ж казав все вирішують гроші. Нашим тренерам хто більше дасть, той грає в основі.

– Який ваш улюблений клуб і гравець?

Месі, Кристіано Роналдо, Голодюк, Мілевський.

– Що можете сказати про сучасний футбол? Все-таки все вирішують гроші чи бажання???

Бажання грати, бажання битись до останнього – це ніхто забрати не зможе, можливо хтось побачить, але це велика рідкість і повірить тобі дасть той єдиний шанс який ти маєш використати на всі 100 процентів.

– Ваші побажання нашим читачам?

Вірити в себе і йти до своєї мети, якою вона б не була, можливо вам вона усміхнеться.

Я, у свою чергу, бажаю панові Ігорю за цікаве інтерв’ю і бажаю йому таки знайти хорошу команду і реалізувати себе у спорті.

Якщо ви хочете запросити Ігоря у свою команду і глянути на його талант, то дзвоніть йому за телефоном: 0982471308.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Пан П 16.05.2012 пише:

    Це не має великого значення, головне грати і віддаватись на полі на сто відсотків, хотілось би грати в прем’єр-лізі України, але такі мрії не збуваються. Я в байки не вірю.
    Якщо не віриш то так і не збудеться нічого, у клуб теж не звернувся, який же ти боєць після цього? 😈 У мрії треба вірити і тоді вони збуваються, а з таким установки як у тебе годі чогось чекати.
    P. S. Не все вирішують гроші, навіть в Україні. Тому треба боротися за місце під сонцем а не опускати руки виправдовуючи свою лінь та невпевненість тим, що все вирішують гроші.

  2. Narcus 16.05.2012 пише:

    Цікавий персонаж!!! А ти готовий до важких тренувань, морального і психологічного тиску тренера на твої помилки? Скільки ти б хотів заробляти-граючи в футбол?

  3. Yuriy 17.05.2012 пише:

    Це нагадує фразу легендарного Мацевка – “Я хочу стати артистом України” 😀
    Де ти скоріше був? Це треба було років в 15 робити, зараз це вже без шансів. В кращому разі буде команда, яка грає десь в чемпіонаті області, і то…

  4. Пилип Арсенійович 17.05.2012 пише:

    а чого, все може бути, пробуй і можливо виб’єшся у люди. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*