Квитки на Євро-2012: нездійсненна мрія Воробуса? - Блог про Львів

Квитки на Євро-2012: нездійсненна мрія Воробуса?

Де ж їх купити?

Правду мені казав один знайомий, що Євро-2012 не для українських вболівальників. Чому так? А все просто, тому що люди, які дійсно у тому футболі розуміються, хотіли би побачити кращі команди Європи не можуть на нього потрапити.

Причина? Нема де купити квитків, а якщо і є, то на такі матчі, що ліньки їхати через цілу Україну, щоб на них глянути.

Як відомо, щоб замовити квитки на Євро-2012, треба було заходити на офіційний сайт УЄФА та зробити відповідну заявку, плюс ще є портал із перепродажу. Але, але і знову ж таки але. Замовлень багато, сайти виснуть і заявки ваш автор так і не зробив.

Ба, навіть більше, питав людей за квитки, то одиницям пощастило виграти квитки у лотерею.

Як ще можна потрапити на матчі? Участь у різноманітних акціях. Признаюся, пробував щось таке робити, але там перемогти майже не реально, а якщо і переможеш, то виграєш один квиток.

От скажіть мені, хто хоче їхати один зі Львова в Харків на футбол? Звісно, є і такі люди, але явно я один би не їхав.

І ось вчора мені випала нагода знову ж таки купити матчі на Євро-2012 і не кудись далеко, а на ті, що будуть відбуватися у місті Львові.

Справа у тому, що банк «Unikredit», який є спонсором чемпіонату дав можливість саме через них замовити квитки. Комісії платити не треба, лише треба було зайти у банк, оформити відповідну заявку, оплатити вартість квитків і згодом вам прийде повідомлення, що квитки ви можете забрати.

Також читайте:   Зустріч із паном Zarsom або що робити на футболі

Воробус так і зробив, пішов у банк, оформив заявку. На диво, людей не було, напевно тому, що мало хто про це знав, працівник банку зайшла на сайт УЄФА, вибрала які квитки я хочу і все, здається зараз таки вийде.

Та не тут то було. Близько години ми чекали що таки з’являться квитки, але, на жаль. Квитки на гру Німеччина-Португалія за 30 євро вже нема і напевно не буде.

Був варіант спробувати на іншу гру, або ж на ту ж гру за 120 євро, але ви мені вибачте, за 120 євро – дороге задоволення сходити на футбол.

Хоча, якщо хочете, то таким варіантом купівлі квитка ще можете скористатися.

Зрозумів Воробус одне, що на футбол він напевно таки не потрапить, а шкода. Правильно друг казав, що футбол буде не знати для кого.

До речі, бачив по телебаченню, що у Харкові та Донецьку розпочався вільний продаж квитків на матчі Євро-2012. Ви думаєте там все нормально? Та де там, навпаки. Людей, охочих купити квитки багато, черги займають вночі і не факт, що всім ці квитки дістануться.

Ось такі от справи. А ви вже маєте квиток на матч Євро-2012?

Фото: sport-express.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. danc1r0k 09.05.2012 пише:

    ВОробусе, по-моєму ти робиш з мухи слона. Квитки на Євро можна було спокійнісінбко купити на сайті перепродажу ще до його закриття, причому квитки там були на будь-який смак….від групових матчів (у тому числі тих, щоб удуть у Львові) і аж до квитків на фінал! Те що ціни кусаються – це справді так, але якщо ти справжній вболівальник, то на вартість тих квитків особливої уваги не звернеш.
    Особисто я купив собі квитки на декілька матчів + допоміг ще людям також це зробити через свій акаунт на uefa.com Тепер сиджу і чекаю коли ж їх нарешті доставлять.

  2. YurOK 09.05.2012 пише:

    а якщо не доставлять?

  3. danc1r0k 09.05.2012 пише:

    YurOK, мусять доставити, це ж все-таки УЕФА (ЄВРОПА), а не Україна, це у нас людей дурять направо і наліво 🙂

  4. Myk2 09.05.2012 пише:

    Квитки на матчі можна к4упити у відділеннях Укрсоцбанку (деякі вже з вивіскою Юнікредіт). От така реклама получилась, бо хоч я не фанат, але знаю, що люди купили таким способом квиток і дуже задоволені, бо інакше не вдавалось.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*