Міжнародний день сім’ї - Блог про Львів

Міжнародний день сім’ї

Сім'я

Сьогодні надворі 15 травня, вівторок, другий робочий день. Погода надворі не дуже то і хороша, хоча сонечко де-не-де виглядає. Сподіваюся день буде сухий та теплий, але час покаже.

А ще у цей день у світі відзначають свято – міжнародний день сім’ї.

Святкувати його почали ще у 2003 році.

У цей день робиться як ніколи наголос саме на слово сім’я, адже зараз так багато є сімей, що руйнуються. Діти залишаються з одним із батьків, а так хочеться їм мати повноцінну сім’ю.

Пам’ятаю ще у студентські час досить популярною була фраза, що за все своє життя людина повинна зробити три речі, а саме: посадити дерево, побудувати дім і залишити нащадка.

І, якщо із першими двома практично питань нема, бо дерево люди садять, дім якщо не будують, то купляють, а ось із сім’єю бувають проблеми і ще й які.

Не подумайте, що це лише проблема сучасності, вона була і колись, просто зараз молодь почала більше жити на віру. Як саме це? А люди закохуються, живуть разом, їм то набридає і вони розходяться. Про створення сім’ї мова тут навіть не йде.

Як можна залишити нащадка? Але, з іншого боку, кому потрібен нащадок якщо за ним згодом не буде кому дивитися. Скільки було таких випадків, що сім’ї руйнувалися, люди розходилися, а дітей віддавали у дитячі будинки. Хіба на таку долю заслуговують діти?

Також читайте:   Чому молодь так мало читає книжки?

Краще вже тоді взагалі не створювати сім’ю.

Молодь боїться відповідальності. А якщо я створю сім’ю і потім не зможу її утримувати, а якщо моя половинка мені буде зраджувати, а що буде потім, а якщо не буде роботи?

Саме такі запитання люди задають собі.

Запам’ятайте, щоб створювати сім’ю, треба бути дійсно готовим до цього: любити свою дружину (чоловіка), мати хорошу роботу, нерухомість, а не так що якось буде, головне відгуляти весілля, заробити грошей, поїздити по Європі і приїхати.

Щодо теми матеріального забезпечення дітей, то звісно, на утримання дитини йде багато грошей. Останнім часом допомогу при народжені дитини підняли, але звісно що цього мало. Пам’ятаю, як колись рахував скільки грошей іде на дитину, то голова починала боліти.

Але, ж люди хочуть мати хороші сім’ї, продовжувати свій рід, тому вони і народжують дітей. І я вам скажу, правильно роблять.

Сьогодні міжнародний день сім’ї. Саме час задуматися над нею, а у вас вона є? А можливо саме час задуматися над її створенням?

Так завжди не буде, буде краще…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*