Одягання тварин: за чи проти? - Блог про Львів

Одягання тварин: за чи проти?

За чи проти?

Коли ви живете самі, то з часом стає дуже скучно і ви заводите собі домашню тваринку. Сім’я одразу ж починає жити по-новому, бо ж треба за тваринкою доглядати, вигулювати, кормити і так далі. Тварина стає вашим домашнім улюбленцем.

В сільській місцевості мати тваринку значно простіше, бо там багато природи, вона має багато місця для гуляння і так далі. Та і тваринка там сама може гуляти, не обов’язково ви маєте ходити з нею.

У місті ж все інакше. Які тваринки найпопулярніші серед людей? Звісно, що коти і собаки. Бувають люди мають і черепах, хом’яків, але це зрідка.

З собаками чи котами треба кожного дня гуляти. І якщо кіт ще може сам втекти через вікно на гульки, то собака – це така тварина, що за нею треба дивитися щоб когось не вкусила, щоб не нагадила десь не там де треба та і щоб її хто не вдарив. Бувають і такі випадки у нашому з вами житті.

Про що будемо говорити сьогодні? Досить часто, коли бачу людей, які вигулюють собак, дивуюся, бо вони беруть і одягають своїх улюбленців у одяг. Не знаю, чим вони керуються коли це роблять. Але, це виглядає трохи смішно.

Питаю свого сусіда для чого ти одягаєш собаку? А він відповідає, що йому не буде холодно, що надворі зима і так далі. Я хіба дивуюся і задивляюся на нього зі здивуванням. Але, як же холодно якщо в селі собаки живуть на вулиці, мають свої буду, і зиму добре переносять.

Також читайте:   Штори плісе: види, переваги та особливості

В тварини є шкіра, яка добре захищає її від морозів.

Як самі тварини відносяться до подібних речей? Звісно, він виглядає крутим, бо одягнений в одяг від там відомого виробника, але ж йому не зручно це стовідсотково. Собака хоче свободу, побігати, почесатися, полизатися, а не ходити як паралізований. Та і навіть попісяти тварина не може добре.

Але, хазяїн є хазяїн і нічого з цим не поробиш. Як він захоче, так і тварина буде робити.

Звісно, з моєю точкою зору може багато хто не погодитися, але свою думку таки висловлю.

Так от, будь-яка тварина чи це собака, чи це кіт чи це черепаха хоче максимальної свободи. Що це за клоунада із костюмами? Собака хоче рости, розвиватися, можливо сходити на гульки.

Шкода, що тварини не балакають. Вони десь у підсвідомості собі думають, але той мій хазяїн кадр, що мене одягає, я би краще зараз побіг за Жучкою чим буду отут ходити як паралізований у маскарадах і всі захочуть зі мною сфотографуватися.

А яка ваша думка, шановні читачі блогу, пор цьому питанню. Тварин потрібно одягати чи ні?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Arden 16.05.2012 пише:

    та звичайно, що ні. це ж бред одягати тварин. це ж самий натуральний маразм. ще б що придумували? 😡 😡 😡

  2. Архіваріус 16.05.2012 пише:

    Господарі, які одягають своїх звірят у одяг, скоріше всього любителі птахів, бо у них у голові ще шпаки водяться. 😆

  3. Пилип Арсенійович 17.05.2012 пише:

    я свою корову в селі вдягну у спідницю 😆 😆 😆

  4. Stakeholder 17.05.2012 пише:

    Пилип Арсенійович, дивись шоб вона в неї не наклала коли будеш вдягати 😀

  5. Пилип Арсенійович 17.05.2012 пише:

    Stakeholder пише:
    Пилип Арсенійович, дивись шоб вона в неї не наклала коли будеш вдягати

    та попробувати можна, буде стильна корова на ціле село. 😛

  6. Andriy 17.05.2012 пише:

    По-перше одягають тварин тільки дурні.. По-друге хіба не можна було перекласти демотиватор?

  7. Нат 18.05.2012 пише:

    ну,є такі ситуації що треба і вдягати…просто нап”ялити одежину ніби для краси,так це і справді смішно…в субтропіках дуже часта порода собак -мексиканська голо-шерстна..шкіра не захищає,а захищає як раз хутро…зимою мерзнуть ці породи (іноді температура +10),а коли сильне сонце- дуже обпікається шкіра(виразки утв.),так там приходиться цих тваринок одягати(просто свою футболку хозяїн нап”ялює на собаку-спеціальну одежу не купляють,можливо із-зі фінінс. пробл.)…дворові собаки вже виховані екстремальними умовами..а ось домашні собачки-це вже парникові породи,хоч що б ви не писали- мерзнуть в холод,особливо мілкі голі\короткошерсті породи.Відома порода кішок-сфінкси,так ось вони навіть вдома ховаються під ковдру в прохолодний день..Яка б не була у вас чуприна,але зимою ви ж надягаєте шапку-бо холодно.Яке оперення у папуг,але не дай Б.випустити зимою їх на вулицю-це буде остання прогулянка..Але ж голуби якось живуть в такий холод? Все залежить від виду\породи і пристосованості тваринки до умов..Раз ми вивели такі породи,то маємо якось за ними піклуватись,коли це потрібно.

  8. Рокса 18.12.2016 пише:

    я думаю що породи собак які потребують одягу і немають шерсті варто одягати взимку і навіть потрібно. звісно, що вівчарка або хаскі не потребують одягу так як мають досатньо густий шерстяний покрив чого не можна сказати про голо-шерстних.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*