Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S III

Війна між корпораціями по виробництву сучасних засобів зв’язку з кожним днем набирає все більших обертів. Результатом такої боротьби можна вважати новий смартфон, який був розроблений колективом компанії Samsung Electronics. Влітку 2010 року на ринок поступив смартфон Samsung Galaxy S, який відразу зайняв лідируючі позиції з продаж.

На сьогоднішній день в салонах зв’язку можна знайти модель S II і на підході Samsung Galaxy S III, про який і буде вестися мова у даному пості.

Останнім часом розплодилося дуже багато чуток та домислів довкола моделі Samsung Galaxy S ІІІ. Ажіотаж, який породила відсутність правдивої інформації, можна було порівняти хіба що з ажіотажем навколо виходу iPhone, який запустила у світ фірма Apple. І ще в зв’язку з якимись загадковими обставинами вихід Galaxy S ІІІ чомусь постійно затримується. Але згідно останньої інформації, яку поширили офіційні представники компанії Samsung, представлення нової моделі смартфону Galaxy S ІІІ таки відбудеться 3 травня в Лондоні на спеціальному заході.

Також в мережі Інтернет можна знайти інформацію про нові технічні характеристики смартфону Galaxy S ІІІ і його прес-фото.

Samsung Galaxy S III

Габарити смартфону – 131х64х8 мм, а вага його буде сягати 125 грам. Апарат буе обладнано дисплеєм слугуватиме SuperAMOLED Plus з HD-роздільною здатністю (720р) та діагоналлю 4,7 дюйма (приблизно 12 сантиметрів).

Також читайте:   Чому не працює Viber?

Також смартфон буде обладнано 12-мегапіксельною камерою, яка дасть можливість записувати Full HD відео при швидкості 60 кадрів за секунду і з так-званою функцією сповільненої зйомки. Пристрій буде мати 4-ядерний процесор з частотою 1,5 гігагерц. Обсяг пам’яті: вбудована – 32 ГБ, а оперативна – 1ГБ. Швидкість виходу в Інтернет буде складати до 42Мбіт/с (DC-HSPA). Також багатьох користувачів може порадувати той факт, що у новій моделі сматфону передбачені бездротові модулі Bluetooth 4.0. Wi-Fi з технологією Wi-Fi Direct, а також HDMI-вихід.

Очікується, що однією із новинок Samsung Galaxy S ІІІ буде наявність бездротового зарядного пристрою, який буде давати можливість заряджати акумулятор смартфону в межах 1-2 метрів.

Так що любителі передових технологій, готуйте свої копілки, бо коштувати це чудо буде напевно не дешевше, ніж його попередник Galaxy S ІІ, який пропонується зараз на ринку в районі 4 тис. грн.

Все. До зустрічі!

Автор статті: Архіваріус.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. black0wolf 01.05.2012 пише:

    Ох напевно воно буде дорожче)

  2. bachkur 02.05.2012 пише:

    3500 максимум) китайці вже почали штампувати за 1000

  3. Вова 04.05.2012 пише:

    550-600 євро!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*