Що буде з приміськими маршрутками? - Блог про Львів

Що буде з приміськими маршрутками?

І знову реформа?

Транспорт у нашому місті – це як геморой на одному місці. Ще б пак, коли не вийдеш на вулицю чи не зайдеш в інтернет, то завжди про нього говорять.

І що найцікавіше, більше негативу чим позитиву. Дожилися….

То маршрутки зняли, то автобуси змінили, то розклад руху не такий як треба, то вулиці перекрили і треба їхати через Бібрку. Одним словом, весело.

Нещодавно сайт zik.ua поширив інформацію про те, що маршрутні таксі, які курсують за межі міста, а саме у села, що близько біля Львова найближчим часом скоротять.

Таким чином, людям, щоб доїхати у Лапаївку прийдеться пересідати на два автобуси замість одного.

Звісно, що це буде шоком для людей, адже прийдеться платити вдвічі більше і ще їхати не знати скільки часу. Весело так, що аж плакати хочеться.

Коли запрацюють ці нововведення невідомо, але диму без вогню не буває. Принаймні вчора питався за зміну руху водія 138 маршрутки, то він нічого не знає. Але, то таке, до слова в суботу питався водія автобуса №47а що він думає про закриття на ремонт вулиці Пасічної, то він нічого не знав, а в понеділок її вже закрили. 🙂

Про що би хотілося поговорити сьогодні? Та саме про ці приміські маршрути і як вони їздять. Вчора ваш автор їхав автобусом із дальніх сіл, то транспорт мало який зупиняється в селах біля Львова.

Також читайте:   Місяць минув, а маршрутки далі їздять погано

Водії автобусів ігнорують людей, що стоять там на зупинках і лише дехто зрідка там зупиняється. Причина? Багато бабок, дідусів хочуть їхати, а вони, як відомо, мають або посвідчення або ж не платять, або ж взагалі дають там гривню за проїзд.

Все то було би добре, якби не було так плачевно.

Уявіть собі ситуацію, що їде не бабуся, дідусь чи ще хтось, а Воробус від дівчини, яка проживає якраз у селі біля Львова. Виходжу я на зупинку, хочу їхати додому, а жодна маршрутка не зупиняється, а якщо і зупиняється, то на неї стільки охочих сісти, що ти вже думаєш можливо то пішки йти?

А тут ще і приміські автобуси хочуть скоротити. Повна маячня, як на мене.

Питаюся цього ж водія автобуса, а чому ви не зупиняєте у сілах, що близько біля Львова, на що чую відповідь, цитую: «тут зупиняються спеціальні маршрутки, які їдуть за маршрутом Львів-Городок».

Та як вони зупиняються якщо народу повно. З’їдеш на дачі, а виїхати потім зможеш аж під вечір.

Яка ваша думка щодо приміських автобусів, варто їх скорочувати за чи залишити все як є?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*