Як купити квитки на Євро-2012 - Блог про Львів

Як купити квитки на Євро-2012

Як купити квиток на Євро-2012

Євро-2012 наближається і оскільки Воробус великий фанат футболу, то хотілося звісно що сходити хоча б на один із футбольних поєдинків. У минулих статтях я писав, що ніяк не міг знайти де б то купити квитки або за бажану ціну яку міг викласти ваш автор – не було.

І ось схоже доля таки повернулася до мене лицем.

Дощового дня Воробус знову таки вирішив сходити в Укрсоцбанк і спробувати купити квитки на матчі у Львові за 30 євро. Вже на вході мені охоронець мені сказав, що дуже сумнівається що такі квитки ще існують, але горіла хата – гори й сарай, пробуємо.

Працівник банку мене одразу ж впізнала по попередній зустрічі і також запевнила, що єдиний варіант що може пройти – це купівля квитка за 70 євро і то на матч Португалія – Данія. Ще, як варіант, пропонувала поєдинок у Києві між збірними Швеції та Англії.

До речі, за слова працівників банку кілька днів тому продавали квитки за 150 гривень. Це, так звані, погані місця, де може бути погано видно футбольне поле чи просто нема стільця.

Фігня якась, але і за таку ціну їх розкупили. 150 гривень – виходить не гроші.

Повертаємося до мене. На гру Німеччина – Португалія за 30 євро квитків не було, постійно сайт чемпіонату з футболу казав, що нема вільних місць.

Пробуємо Німеччина – Данія. Та сама ж ситуація. Звісно, що при наших українських зарплатах платити за квиток 70 євро, то якось дико. Хоча, є і такі люди. Фанати ж….

Також читайте:   Де дістати квитки на матчі Євро-2012?

Остання спроба – це гра між збірними Португалії та Данії. Сам на футбол йти не хочу, прошу касира вибрати три квитки за 30 євро. Пару секунд очікування і невдача.

Давайте тоді два. Нагадаю, що одна людина максимум може взяти 4 квитки в одні руки. Якась мить і удача. Воробус має право придбати два квити на гру Португалія – Данія.

Працівник банку виписує мені документи на оплату і я бігом біжу до каси. Там окрім ціни квитка ще треба заплатити 10 гривень за комісію.

Гроші прийнято, отже квитки я викупив. Згодом після декількох хвилин мені на руки видали документи, так званий лист-підтвердження, де написано за який матч заплачено гроші і чек, що оплата дійсно була здійснена.

Де можна отримати квитки? За словами того ж працівника банку, за кілька днів до початку гри мені на пошту має прийти інформація, де буде писати адреса пунктів обміну листів-підтвердження на квитки.

Чекаємо…

Одразу ж колеги мене підкололи, що чи це не лохотрон? На що я відповів, що явно ні. Купівля квитків здійснювалася через банк, а не на руках.

Пробуйте і ви купити квитки на Євро-2012. Можливо удача вам посміхнеться як мені.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Arden 30.05.2012 пише:

    значить у тебе тепер є два квитки)))) вітаю) дари мені один)) 😀

  2. Stakeholder 30.05.2012 пише:

    Це, так звані, погані місця, де може бути погано видно футбольне поле чи просто нема стільця

    під парканом стадіону чи що? 😀

  3. bud 01.06.2012 пише:

    prodam dva kvitki na nimechina portugalia 100 dolariv shtooka,

    takoz mayu dva na portugalia dania 100 dolariv shtuka

    Kvitki ye na meni neyakih dovidok spravzni kvitki.

    kho tsikavitsya dayte znati

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Історія футболу. Футбол у давнину. | Мандрівки часом

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*