З 24 травня – трамваї знову їздять на вокзал - Блог про Львів

З 24 травня – трамваї знову їздять на вокзал

І знову трамваї

З цим транспортом у Львові повний дурдом. Частина вулиці Личаківської і Пасічної закрита на ремонт і, відповідно, транспорт їздить як хоче і де хоче. Бувають навіть випадки, що автівки не звертають уваги не ремонтні роботи і все рівно їдуть по Пасічній.

Робітники сваряться, а водії хіба що розводять руками. Їм ліньки об’їздити через вулицю Зелену. Буває і парком їдуть.

Окрема розмова про сам ремонт.

Якби ми були цивілізованими, то б вже давно зробили ремонт, робота би кипіла не лише вдень, а цілодобово. Думаю, якщо добре подумати, то за тиждень ми все завершили. Але ж, кому це треба? Вночі платити людям треба вдвічі більше, а це не вигідно.

Нещодавно був на вулиці Пасічній, то там роботи ще ойойойойойоойой.

Ще одна ділянка, де все ремонтують – це район вокзалу, а саме вулиця Городоцька та Чернівецька.

Давно відомо, що ремонти, які задумали на цій ділянці паралізують рух трамваїв. На вокзал і так нема чим заїхати, а тут ще й трамваї звідти забрали. Людям приходилося їхати до привокзальної площі і вже там йти пішки по піску, болоті і так далі. Трактори гудять, пилюка, … це все до євро.

Хто так робив, той одразу ж візьметься за голову, бо дійсно важко йти через перешкоди. Тема транспорту? А як її тут не згадати? Там навіть з приміського вокзалу не було чим заїхати, а з сумками треба було йти до церкви на привокзальній.

Також читайте:   Велосипедна доріжка біля театру імені Лесі України

Влада міста впустила якісь невідомі маршрутки із номерами 12тр, ще щось там, але вони їздили через раз. А їхати то треба ж.

І ось, нарешті, сталося, бийте барабани. З 24 травня – трамваї знову їздять на вокзал.

Звідки я це дізнався? Справа у тому, що сьогодні зранку довелося їхати трамваєм №2. Так от, чув саме у ньому розмову контролерів, що трамваям на вокзал – бути.

Потім бачив в центрі трамвай №1, який їхав по вулиці Дорошенка. За словами знайомих, ремонтні роботи на вулиці Чернівецькій ще тривають і все мають завершити до початку Євро-2012. І знову воно, як сказав би пан Марсело. 😀

І ще не все. Трамваї №1 та №9 їздитимуть як ще їздили за царя Гороха, а ось трамвай №6 відтепер буде їздити не на вулицю Княгині Ольги, а на вокзал. Вулицю Городоцьку поки що ще ремонтують.

Чекаємо вже того Євро і нарешті завершення робіт на дорогах, бо вже дійсно це все дістало.

Хоча, кажуть люди, що чемпіонат мине, а дороги і на далі будуть ремонтувати. Літо ж надворі, чому б знову щось не перекопати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*