Євро-2012: люди спиваються? - Блог про Львів

Євро-2012: люди спиваються?

Що буде далі?

Євро-2012 триває.

Вчора визначилися перші чвертьфіналісти від групи «А». І, як завжди, не обійшлося без сенсації. Збірна Росії, яку багато хто називав фаворитом, взяла і вилетіла з турніру, як кажуть – збирайте валізи, свято для вас завершилося.

А програли вони скромним грекам, яких вже давно всі списали. Росія, Росією, але ми ж вболіваємо за Україну, а в нашої збірної справи теж не дуже. Хоча, все ще можна виправити.

Після поразки від французів – шанси наші зменшилися.

У вівторок на нас чекає вирішальний поєдинок, іншими словами його не назвеш. Україна у Донецьку на стадіоні «Донбас-Арена» буде приймати англійців. Для тогою, щоб вийти у чвертьфінал змагань команді Шевченка та компанії треба будь-що перемагати засновників футболу.

Це можливо зробити? Думаю що так, тим більше що свого часу ми вже їх перемагали і сталося це у Дніпропетровську буквально нещодавно. Але, тоді збірна Англії вже вирішила всі свої завдання. Як буде цього разу – побачимо вже незабаром.

Можна не сумніватися, вівторок знову буде днем, коли вся країна після роботи буде вболівати. Фан-зона напевно буде переповнена.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, про здоров’я, бо його з цим Євро-2012 явно нема.

З ким лише не розмовляв, всі щось святкують. Україна зібрала під свої прапори не одного фаната. На роботах, в дворах, на площах люди організовуються і вболівають, вболівають, вболівають.

Також читайте:   Про корисності від мене

Звісно, що вболівання в Україні не обходяться без розпивання спиртних напоїв. Ваш автор також трошки святкував, але побачив, що якщо так діло піде далі, то можна на нього і підсісти. І як німці випивають стільки бокалів пива на раз? Для мене це ще довго буде залишатися загадкою.

Зауважив що ті ж португальці та датчани не дуже п’ють. Ну випивають пиво, вино, але не більше. Українці їм можуть давати фору і кілька днів. 🙂

От буквально кілька днів тому балакав із знайомими, то також кажуть, що коли є футбольні матчі, то одразу ж люди гуртуються, купляють курку, пляшчину і масово вболівають. Наступного дня тільки і чути, що голова болить, на роботу запізнюються і так далі.

Сьогодні у місті Львові останній поєдинок Євро-2012, а якщо ще і Україна не вийде у чвертьфінал, то здається мені що пік популярності чемпіонату серед наших людей зникне. Я можу помилятися, але здоров’я явно люди поправлять.

Євро-2012 триває і ще триватиме до кінця цього місяця. А ви щось святкуєте чи вже на святкувалися? 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Sergiy Smychnyk 17.06.2012 пише:

    Росіяни самі винуваті. Не треба було після матчу з чехами говорити, що вони фаворити турніру. Українці тоже винуваті. Подумали, що після сенсаційної перемоги над шведами їм повезе так само з французами. По полю треба не пішки ходити, а землю гризти і битись на кожному клаптику за честь своєї країни. Тільки тим піжонам в яких у 19 років все є це не зрозуміти, нажаль.

  2. Архіваріус 17.06.2012 пише:

    Згадав собі слова із відомої поеми українського поета Івана Котляревського – як раз про Росію:
    “А греки як спалили Трою,
    Зробили з неї скирту гною!”
    Ось так само і з Росією.
    Не кажи гоп поки не перескочиш. 😀 😀 😆
    Чемодан, вокзал, Росія…. :hello:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*