Флеш-моб на підтримку збірної України у Львові - Блог про Львів

Флеш-моб на підтримку збірної України у Львові

Флеш-моб у Львові

Євро-2012 триває, а з ним і цікаві культурні події, які відбуваються у нашому місті, але про все це згодом. Спершу мушу розповісти про чергову пригоду, яку я бачив у маршрутці.

Потрапляю на них досить часто і нічого не можу з собою зробити.

Так от, їду я сьогодні на роботу, такий сонний, людей багато і тут сідає якийсь старий дядько, від нього так смердить, що всі позакривали ніс і починає казати, цитую: «Йой, люди, я такий бідний, допоможіть мені, дайте мені 10 копійок хоч, я п’ять навіть дам решти».

То все після Євро-2012, як би сказав пан Марсело. І де лише такі беруться? Люди і водій почали лаятися із цим дідом, але останній ніяк не хотів виходити і кричав що не виганяйте бідну людину, допоможіть!!! Врешті-решт, якийсь чоловік дав йому дві гривні і як не дивно, дідуган зник миттю. От тобі і бідний.

Та повертаємося до теми Євро-2012. Так от, сьогодні під час обіду ваш автор вирішив завітати в центр щоб глянути як Львів готується до поєдинку зі збірною Англії. Йду я такий по вулиці Галицькій і знову ці набридливі музиканти. Колись моє терпіння не витримає і буде біда. Ну не можна так людей діставати, хто захоче, то і так кине пару гривень.

Також читайте:   Чеснаков: приємно дивитися в таблицю і бачити «Ворсклу» на першому місці

Відтакуюся від музикантів йду далі і тут мої колеги із телебачення задають людям питанням, чи важко заблукати у Львові. На що Воробус сказав, що я сам зі Львова і я став їм не цікавим. 😀 Ну і дають.

Підходжу до площі Ринок, людей не так багато як було у минулі дні і чую крики. Опа, а що ж це таке, може якийсь квиток на фінал розігрують.

Але, і це не розіграші і не вікторини, це просто флеш-моб у підтримку збірної України у сьогоднішньому вирішальному поєдинку із збірною Англії.

Підтримаймо збірну України

Так звані волонтери, а це молоді хлопці та дівчата зібралися і утворили футболку національної збірної із номером 12. Це символізує вболівальника, який завжди буде підтримувати нашу команду.

При цьому, дівчата та хлопці різними гаслами бажали перемоги нашій збірній. Воробус і сам хотів взяти участь у цьому дійстві, але вже було пізно.

На цьому дійстві зібралося багацько журналістів, було багато камер, бачив що навіть люди знімали віртуальну футболку із Ратуші. Де, а там якраз добре все помітно.

Що можна додати від себе? Такі дійства завжди радували око, сподіаємося що підтримка нашій збірні допоможе їй здобути таку бажану перемогу.

Насамкінець, пропоную переглянути відео із цього дійства, яке зробили журналісти із телеканалу ЗІК:

Вперед, Україно!!! Ми з тобою!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*