Футбольна Україна програє Туреччині (відео) - Блог про Львів

Футбольна Україна програє Туреччині (відео)

Блоха знову програє

Євро-2012 наближається. Про організаційні моменти ми говоримо багато, а ось за футбол ми і взагалі забули. А нашим футболістам таки прийдеться грати, до речі, вперше на чемпіонаті Європи.

Хто не знає, то скажу, що Україна лише раз приймала участь у подібних змаганнях. У 2006 році наша збірна очолювана Олегом Блохіним дійшла до чвертьфіналу чемпіонату світу, де виступало набагато більше команд.

На цей раз чемпіонат Європи. Яке місце ми там займемо – побачимо, але відомо одне, точно ми зіграємо 3 гарантованих поєдинки у групі, а там як карта ляже.

Чому я згадав про чемпіонат світу у Німеччині? Все просто, саме в Німеччині вчора збірна України з футболу завершила підготовку до євро-2012, яке вже на носі. 11 червня команда Блохіна зіграє в Києві із шведами, але чи готова наша збірна до цих поєдинків?

Вчорашній поєдинок із збірною Туреччини на це питання відповіді не дав. Ми програли по ділу і добре, що Україна не пропустила більше як двох голів.

Після гри тренер Блохін казав, що причина поразки харчове отруєння великої кількості гравців і навіть десь читав що це диверсія. Смішно слухати такі слова, бо отруїтися може кожна людина. Це така річ побутова.

Справа в іншому. Добре, нехай Україна не добре зіграла вчора, бо були проблеми. А що заважало нам добре зіграти із австрійцями? Там також ми програли по грі і неозброєним оком помітно, що у нашої команди є проблеми у захисті. Щось забагато ми пропускаємо.

Також читайте:   На ФК Карпати навели порчу?

Нема Чигиринського – це втрата, але ж що в цілій Україні нема більше захисників? Жодного поєдинку Україна не зіграла оптимальним складом. Це, моя думка, не добре.

Хлопці повинні звикнути один до одного, а експерименти вже мали завершитися давно. Нам ж не з естонцями грати на чемпіонаті Європи? Яких, до слова, ми переїхали на одній нозі. Але, це не показник.

Хтось каже, що Блохін боявся випускати гравців щоб не травмувалися. Ой, та я вас прошу. На тренуванні ще швидше можна травмуватися чим у грі. Це вже така доля того чи іншого футболіста.

Кожного дня тільки і пишуть в інтернеті, що той чи інший гравець збірної зламався.

Часу до першого матчу ще вдосталь, тому все-таки надіємося відповідні корективи у грі України будуть зроблені і має звісно що допомогти 12 гравець, а він таки буде.

Насамкінець, пропоную переглянути відео фрагменти вчорашнього поєдинку між збірною України та збірною Туреччини:

Фото: express.te.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 06.06.2012 пише:

    ламки кончені капець їм на євро з такою грою 👿 😈

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*