Футзал. Кубок України. Півфінал. Ураган 1:1, по пен. 6:7 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Кубок України. Півфінал. Ураган 1:1, по пен. 6:7 Енергія (відео)

Енергія знову перемагає

Футзальний сезон сезону 2011/2012 в Україні наближається до завершення. Ще раніше, чемпіоном вдруге у своїй історії стала львівська Енергія.

Залишився ще Кубок. З 2 по 3 червня у місті Івано-Франківськ триває фінал чотирьох цього змагання. Цьогоріч до квартету кращих пробилися – Енергія, Ураган, Локомотив та Титан-Зоря.

Першими на паркет коледжу фізичного виховання вийшли харківський Локомотив та Титан із Покровська. Боротьби як такої не вийшло. Локо буквально переїхав свого суперника із першої ліги не залишивши їм жодних шансів. У підсумку 4-1.

А ось родзинкою цього дня мав стати матч за участю Урагану та Енергії. Галицьке дербі, що ще треба вболівальникам футзалу.

Зал, як завжди, був забитий вщерть. Розпочали цей поєдинок краще гості зі Львова. Вони раз за разом турбували кіпер франківців – Ципуна. Але, то він, то фарт допомагав господарям поля залишати свої ворота недоторканими.

Десь із середини тайму господарі гру вирівняли і вже вони почали створювати момент за моментом. Не подобалося те, що досить швидко команда зі Львова набрала шість командних фолів.

10-ти метровий в Урагану пішов бити Цвелих, але на удар Валентина блискуче зреагував кіпер Енергії – Лисенко.

Тренер львівської команди одразу ж взяв тайм-аут і щоб потримати м’яч випустив п’ятого польового гравця. Потримати то вдалося, але було навіть більше – «енергетики» забили.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга аматорів. "Нові Імена" програють "Бастіону-2" (відео)

За кілька секунд до кінця першого тайму львівській команді вдалася чудова комбінація, яку завершив кращий бомбардир чемпіонату – Максим Павленко.

Другий тайм – це гра, яка явно не сподобалася. Енергія і на далі транжирила свої моменти, а ось Ураган виглядав якось беззубо. Вони можуть грати краще.

Та, незважаючи на це, господарі поля таки зрівняли рахунок. На останній хвилині гри чудовим ударом із-за штрафної відзначився Сержао.

Серія пенальті. Її команди били безпомилково. Навіть подумалося, що ця серія триватиме ще довго і довго. Але, інша думка була в кіпера Енергії – Володимира Кардаша, який вийшов, встав на ворота і першим же своїм дотиком до м’яча відбив пенальті.

Енергія перемагає, а це означає, що саме сьогодні вона зіграє у фіналі Кубка, де її суперником буде хто б ви думали? Правильно, харківський Локомотив, який цього сезону як ніхто був близький, щоб завоювати золоті медалі чемпіонату.

Початок гри, яка також пройде в Івано-Франківьску о 17 годині.

Вперед, Енергія до перемоги.

Насамкінець, пропоную переглянути відеофрагменти поєдинку між Ураганом та Енергією:

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*