Хочеш мати ворога – позич гроші!!! - Блог про Львів

Хочеш мати ворога – позич гроші!!!

І такі суми позичають

Якби ми цього не хотіли, а гроші завжди були важливим атрибутом кожної людини. А це і не дивно, за них можна купити багато чого. Не можна купити лише власне здоров’я.

Скільки вже говорилося на тему, що не все життя у грошах, але хіба лише говорилося.

Нещодавно довелося поспілкуватися із давнім знайомим, то він мені розповів досить цікаву історію як солідний чолов’яга позичив у нього гроші і потім йому прийшлося чекати кілька місяців, щоб той їх йому віддав.

Діло було так. Люди між собою зналися, і одного разу чолов’яга попросив зайняти 100 гривень, бо мав їхати на якусь забаву і ліньки було повертатися додому. Та що таке 100 гривень, не такі вже і великі гроші, але ж гроші. Це не гривня і не дві, і не три, а сотня.

Цей же чолов’яга пообіцяв віддати гроші буквально на днях, ну максимум через тиждень, але минув місяць, другий, а грошей він так і не віддавав, телефон мовчав. І лише коли колега зустрів його, то той одразу ж віддав гроші і у виправдання сказав, що банально забув що позичав.

Отак от, хочеш нажити ворогів, то займи людям гроші. Не знаю хто це сказав, але доля правди у цій фразі є і ще й яка.

Подібних випадків у світі буває багато і якщо гроші вам ще віддадуть – це ще нормально. Колись ще з дитинства собі пообіцяв що ніколи не буду просити дати у займи грошей. Для чого це взагалі робити?

Також читайте:   Сором'язливість

Маєш гроші – то веселися, гуляй де хочеш, пропивай їх чи просто віддавай комусь, а нема грошей, то сиди вдома і їж бульбу із сіллю. Ну не так? Не розумію людей, які хочуть жити за рахунок інших.

Скільки є людей, що тільки живуть ціле життя у кредит. А знаєте яка ще є схема? От людина бере позичає гроші в Марсело, потім позичає у Воробуса щоб віддати Марсело і так все життя у боргах.

Яка би не була людина їй потрібно думати над своїм життям, іти працювати, створювати сім’ю і коли вона заробить гроші, то буде знати що це її і вона може вільно ними користуватися.

А позичання, моя думка, марна трата часу. Ясне діло, є випадки, так званий форс-мажор, але це робиться лише для тих людей, які дійсно перевірені і ви їх знаєте.

Щодо суми грошей, що 100 гривень чи 5 гривень – це не гроші, повна маячня. Навіть п’ять копійок гроші. А, як відомо, копійка гривню береже.

Ти позичив, якось не пасує питати де ти пропав, а він у цей час може якраз пропивати ваші кровно зроблені. Не ведіться на всіляку фігню!!!

А ви позичали колись гроші. Якщо були цікаві випадки, то цікаво було б почути ваші історії.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 24.06.2012 пише:

    Хочеш мати ворога, то позич своєму другові… і побачиш результат. Мова не йде про десять гривень, а про десятки тисяч… 👿

  2. vrubli 24.06.2012 пише:

    Воробус пише:
    як відомо, копійка гривню береже.

    💡 Молодець, Воробусе, заощадливий!
    За такого хоч заміж йди 😀

  3. Stakeholder 24.06.2012 пише:

    vrubli, ага, коли захочеш якусь моднячу спідню білизну, або посудомийну машину, то він тобі то саме скаже 😀

  4. Пилип Арсенійович 24.06.2012 пише:

    vrubli, ходи но до мене я тобі куплю 8) 8) 8) 8) 😀 😀 😀

  5. vrubli 25.06.2012 пише:

    Stakeholder, а я не кажу, що я за нього вийду.
    То я просто його іншим так рекламую. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*