Голуби, які всюди гадять

Знову ці голуби

Сьогодні надворі 28 червня, вихідний день, можна нарешті відіспатися від важких тижнів насиченої праці та і чого таїти гріха, можна і пивка попити. На цей раз не безалкогольного, а алкогольного, мого улюбленого 1517.

Але, ваш автор не спить, а вирішив вас порадувати новою публікацією на блозі. Так от, вчора гуляв ввечері містом і так мене дістали голуби що мушу поділитися з вами домислами.

Вибачте за слово, але какають де тільки можна. Переконався, що чим більше їх кормити, то і більше будуть вони злітатися і там на вас гадити. Це як та ворона, що одягнувся в білу футболку, а вони налетіли і прощай футболка.

І то ще дрібниці, а от що люди про тебе подумають, а як з дівчиною йдеш. Ойойойойойойой. Хоч бери і на вулицю не виходь. Але, ворон залишимо в спокої повертаємося до голубів.

Так от, пішов ваш автор з друзями сісти біля університету Франка на столики, взяли квасу і пивка і тут як налетіли голуби, то я думав здичію. Вони ну прямо сідають за сусідній столик і також хочуть чи то пиво пити, чи просто посидіти.

Але, ми – культурні, а вони після себе можуть залишити сліди не дуже хорошого матеріалу. Нічого проти того, щоб дати їсти пташенятам не маю, але не у зоні, де відпочивають люди. Для цього є парк, спеціальні місця, а ті бабці їм нема чого робити і вони дають їсти голубам де тільки можна.

Також читайте:   Куштуй життя, як шоколад

Гаразд, залишаємо університет і йдемо у центр на проспект Свободи. І там ті голуби, бабці дають їм якісь булочки, ті швидко все з’їдять і давай гадити… Я вам кажу, дурдом-веселка. Питаю цих бабусь навіщо в самому центрі ту їжу викидати? Ну що за манери, а вони ще мені кажуть у слід, що йди звідси дурнуватий, що ти тут фотографуєш.

Пам’ятаю свого часу голуби любили Оперний театр. Як понасідали на нього, то той оперний був весь у …. самі вже здогадаєтеся. Ой весело було, аж плакати хочеться.

А що робити, скажете ви. А навіть не знаю, просто старатися не кидати їжу голубам де тільки можна. Зробити одне спеціальне місце, де можна їх кормити, а бабок цих гнати в шию, хай від безділля сідають на трамваї і їдуть на ринки шукати молоко не за 2.50 а за 2.45.

Хотілося би почути вашу думку, шановні читачі блогу, по цьому питанню. Що робити з цими голубами і їм подібними. Кормити то так, але де і за яких умов. Чи можливо Воробус зробив з мухи слона? Деколи буває і таке.

P.S. Прийшов додому, і знову під будинком бабки їсти дають, на цей раз котам із цілого району. Можна просто здуріти…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 28.06.2012 пише:

    Воробусе, ти потіш себе думкою – добре, що корови не літають. 😀

  2. Jorgen 28.06.2012 пише:

    Воробусе, а як там твоя улюблена сорока себе почуває?

  3. Vorobus 28.06.2012 пише:

    Jorgen пише:

    Воробусе, а як там твоя улюблена сорока себе почуває?

    нема її більше 😥 😥 😥 😥 😥 😥

  4. YurOK 28.06.2012 пише:

    А чому горобцю можна сидіти за столиком пиво пити а голубам не можна? 🙂

  5. vrubli 28.06.2012 пише:

    Воробус пише:
    а бабок цих гнати в шию, хай від безділля сідають на трамваї і їдуть на ринки шукати молоко не за 2.50 а за 2.45.

    Vorobusе, яка не повага до старшого покоління… 🙁

  6. старий пес 28.06.2012 пише:

    vrubli пише:

    Воробус пише:
    а бабок цих гнати в шию, хай від безділля сідають на трамваї і їдуть на ринки шукати молоко не за 2.50 а за 2.45.

    Vorobusе, яка не повага до старшого покоління…

    За два підісєт тепер не то шо мулука, теперка вже і пива малого не купиш. А з голубами я тобі скажу такево. Покурми їх хлібом з тертим шклом, а як здохнут, то повивішуй їх на шнурок сі сушити, би інчі голуби то ввиділи, і більше не будут прилітали.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*