Хто може ховатися за аватаркою ВКонтакті? - Блог про Львів

Хто може ховатися за аватаркою ВКонтакті?

Хто ти анонім?

Інтернет вже давно став неодмінним атрибутом кожної сім’ї, а то і людини. І якщо колись ще за часів царя Гороха комп’ютер був розкішшю і на вас могли казати що ви куркуль, то зараз все по-іншому.

Комп’ютері, мобільні телефони – це як цибуля чи картопля на городі. Вони є усюди. З часом люди масово почали підключатися до інтернету. Часи тамагочі минули, йо-йо у всіх зламалося і що залишається робити? Правильно, треба шукати альтернативу.

А вона таки знайдена – інтернет. Люди там сидять, переписуються з ранку до ночі, встрягають у дискусії, шукають інформацію, бавляться онлайн-ігри тощо.

Про що будемо говорити сьогодні? Кажу вже, щоб не інтригувати – про переписки.

От люди полюбляють різні сайти знайомств, соціальні мережі і так далі. Але, коли вони туди реєструються вони і подумати не можуть як вони себе наражають на небезпеку. Звідки ви можете знати, що чи хто ховається за тією чи іншою аватаркою?

Хто там може бути? Варіантів є багато.

1. Цілком нормальна людина.

Хочеться вірити у це, хоча не завжди це так. В інтернеті бувають і нормальні люди, які мають бажання познайомитися, знайти нових друзів чи просто хороших співрозмовників.

2. Прибиті на всю голову люди.

Кажуть що зараз психів багато повипускали на волю і якщо вони потраплять в інтернет, то уявіть собі що буде. Вони там сиділи в чотирьох стінах, а тут така омріяна воля.

Також читайте:   Дзвінки через Однокласники

3. Троль.

Людина, яка отримує задоволення від того, що з когось погонить в інтернеті. Спочатку все відбувається цивілізовано, але через деякий час починають сварки, людина дістає всіх друзів і потім сидить за комп’ютером і сміється з того всього.

4. Фейки.

Хто не знає, що це таке, то відповідаю – це коли людина реєструє в інтернеті багато акаунтів, ставить на фото красивих дівчат і починаються приколи. Так, до речі, можна дістати свого друга чи ще когось.

5. Маніяки.

І такі бувають. Скільки було повідомлень в інтернеті, що старші чоловіки розбещують неповнолітніх, що пахне криміналом і так далі. Із цим також треба бути обережним, особливо батькам, щоб діти не клюнули на якогось кретина.

Люди є різні, але знайте, що всі вони добре маскуються. Буває, що ти сидиш, переписуєшся і навіть не помічаєш як тебе водять за ніс. А треба звертати увагу на найменші дрібниці, бо якби там не було колись то люди і спаляться.

Не кажу, що інтернет – це зло, але будьте обережні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*