Коні до Євро-2012 - Блог про Львів

Коні до Євро-2012

Коні до Євро-2012

Євро-2012, футбол, всі вболівають, навіть незважаючи на те, що розуміються люди у футболі чи ні. Всі люди живуть футболом.

Вчора бачив знайомого, що ніколи футболом не захоплювався, то сказав мені як він також ходив у фан-зону на гру Португалія – Німеччина і що дуже задоволений як перші перемогли.

На все це я посміхнувся, бо хто в курсі футбольних новин, той знає що не так було в його словах.

Тільки що балакав з дівчиною, то вона йде канапку швидко робити, бо вже не за горами футбольний поєдинок. Всі у футболі, одним словом. Це вам не коники…..

Що мені подобається у цьому чемпіонаті, що нарешті Львів став європейським містом. Місцева влада, щоб не впасти лицем у болото зробила все можливе, щоб потім про нас погано не написали.

Звісно, огріхи є, але хоч стараються. Зокрема, мені дуже не подобається ситуація із туалетами, їх має бути більше, щоб люди не ходили і не оправлялися де тільки можна. Це стосується як наших людей, так і іноземців.

Їхав сьогодні автобусом, йшов центром, все ок, є вказівники, все зрозуміло. Як сказав би мій корефан Марсело, цитую: «То все не до Євро, а це все якраз Євро-2012». 🙂

Гуляю я центром, багато іноземців, всі фотографуються, пиячать, а хто навіть катається на фірі. Так, так, хто живе у Львові чи хоч раз у ньому був, той бачив, що на проспекті Свободи за відповідну ціну можна поїздити на конях. Такий береш дівчину, сідаєш у карету (не швидкої допомоги як хтось подумав) і вперед, романтика.

Також читайте:   Динамо 1-1 Карпати

Не знаю, скільки зараз коштує це задоволення, але думаю не із дешевих явно.

Повертаємося до самих коней. А досить часто бувало так що вони хотіли в туалет і прямо на дорозі робили своє діло. Самі розумієте, це явно не прикрашує місто, бо то ще як станеш в дещо, то потім хоч бери і втікай кудись. 😀

То на площі Ринок бомби, то на проспекті Свободи. Це ж вам не у селі?

А от на час Євро-2012 все змінилося, відтепер новинка – коням на зад причепили сумку чи щось на кшталт цього і тепер хоч цілий день вони можуть зробити діло – «сходити по-природньому».

І місто чисте, але чи коні до цього звикнуть. Як кажуть – коні не винні.

Євро-2012 триває, сьогодні свій поєдинок проведе збірна України, тому чую в центрі у фан-зоні сьогодні буде дуже весело. Ваш автор цього разу туди не піде, але всяке буває, може і надумаю…

Вперед Україно і звісно що катайтеся на конях. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Старий пес 11.06.2012 пише:

    То є мої коні. Кінь сі називає Гойко, а кубила – Олька. Ше м її Улюнька кличу як ми зайде.

  2. patron 12.06.2012 пише:


    Старий пес
    ,то ти трохи жируєш, хулера!!!

  3. Старий пес 12.06.2012 пише:

    patron пише:

    Старий пес
    ,то ти трохи жируєш, хулера!!!

    ооооооо кулєга, приїжєй. Я ти налию, Марічка є. Ех дамо си жару.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*