Львів заполонили німці - Блог про Львів

Львів заполонили німці

Усюди німці

5 година ранку, весь Львів спить, а Воробус лише прийшов додому. Ото відпочив, а це лише початок Євро-2012. Як завжди ваш автор не забуває за своїх читачів. Спати хочеться, але все ж кава робить своє.

Перші враження від Євро? Знаєте що я вам скажу. Львів заполонили німці і це факт. Сьогодні ваш автор зробив експеримент, пожертвував особистим життям, але все ж спробував відчути атмосферу свята.

Та про все по порядку. Отже, ще з самого ранку в мене не було особливого бажання їхати в центр. Але, друзі, компанія таки переконали.

Що кинулося в очі? Коли їхав зі Сихова, то зауважив що всі дороги перекрили представники ДАІ. Для чого це? Вроді сьогодні був вихідний день, машин нема, а влада все рівно робить перешкоди. Та хай там….

Що далі? Фан-зона? Там, як каже мій друг, всі без шансів. У центрі міста можна зустріти гостей із Німеччини, Португалії, Нідерландів, Польщі, Росії, Данії. Останніх дуже мало, але коли ми сиділи в кабаку, то на матчі між Нідерландами та Данією вболівав за останніх саме єдиний датчанин.

Німці? Саме про них піде сьогодні мова. Це унікальні люди. Так як вони п’ють пиво, так ніхто напевно не зможе. І хоч ваш автор не вживає алкоголю, то спробував таки їм дати фору у розпитті 1517. Не дав таки ради. Воробус випив п’ять пив, а от німці випили вже напевно десять.

Також читайте:   Термінали для продажу квитків у електротранспорті стоять, як меблі?

німці у Львові

Дуже цікаво було дивитися як наші сусіди бухають. Заходиш у фан-зону, стоїть німець одягнутий у жіночі колготи, п’є пиво і тримає у руках ще три пива. Не кожен так зуміє.

Весь центр у німцях. Вони бухають, фотографуються, обнімаються із португальцями, а потім масово йдуть у дощ на футбол.

Цікаво було спостерігати як німець замовляв страви у кабаку. Людина нічого по-нашому сказати не може, а пити хоче. Поки німець пояснив що хоче і що дати, то весь народ відпочив.

Сама гра. А що тут сказати? Німців було мало, всі були напевно на футболі, але самі українці за них вболівали. Коли бундестім забив гол, то радості фанатів не було меж.

Окрема мова про поляків. Це взагалі унікальні люди. Вони були з вашим автором. Ми сиділи за одним столом, а ми за другим. Коли поляк сказав, що Львів – це його друга Батьківщина, то я відпочив. Добре що іноземець сказав опісля що це був жарт. Веселі люди……

Німці? А вони усюди…. Воробус сам вже іх біном став. Ще так два дні і я на роботу не піду.

А потім були масові розпивання пива, знайомства і дорога додому про що ваш любимий Воробус вже не розповість бо ся встидає.

Свято триває… До речі, те як ваш автор співав Червону руту запам’ятає не одна людина.

Йду додому і знову німці????????????

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 10.06.2012 пише:

    Ми сиділи за одним столом, а ми за другим

    Варобус, в тебе ще гвинтокоптери від 1517? 😀

  2. Архіваріус 10.06.2012 пише:

    Воробус раджу вивчити нову для нього пісню –
    Wenn die Soldaten
    Durch die Stadt marschieren,
    Öffnen die Mädchen
    Die Fenster und die Türen.
    Приспів:
    Ei warum? Ei darum!
    Ei warum? Ei darum!
    Ei bloß wegen dem
    Schingderassa,
    Bumderassasa!
    і т.д.
    Будеш мати авторитет серед німецьких уболівальників, тим більше, що вони вчора виграли. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*