Переїзд у Львів: за чи проти? - Блог про Львів

Переїзд у Львів: за чи проти?

зі Львовом варто познайомитися...

Рубрика Запитай у Воробуса і на далі функціонує. Так що, шановні користувачі блогу, з радістю чекаю ваших запитань і по-можливості буду старатися задовольнити ваші вимоги. Якщо, звісно, знатиму відповіді на ці запитання.

Тепер до самої статті. Так от, нещодавно саме у вищезгадану рубрику прийшло запитання від дівчинки з іменем Настя. Вона, зокрема, запитала наступне, цитую: «Я хочу переїхати до Львова, як справи там із житлом, роботою, особистим життям і так далі».

Одразу ж зазначу, що лист прийшов давно, але чому так довго не відписував є причина – Євро-2012, а це підвищені ціни на проживання, їжу, напої і так далі. Тому, перше що скажу вам, Анастасіє, перед тим як будете їхати до нашого міста – це перечекати завершення футбольного чемпіонату. Далі буде спокійніше.

Щодо вашого запитання, то розпочнемо із житла.

Отже, з ним є проблеми, але все залежить від того у якому районі ви хочете жити і скільки готові платити за оренду. Якщо це центр, то знайти квартиру я би не сказав що не реально, але таке задоволення вам дорого обійдеться.

Краще шукати вже десь у спальних районах таких як Сихів, Топольна чи Рясне-2.

Ще кращий варіант – це знайти кавалера із хатою. І платити не прийдетьcя і будете любитися з ранку до ночі. 😀

Також читайте:   Катерина Монзуль — сексизм у футболі, Вербич та VAR (відео)

Робота.

Хто шукає, той завжди її знайде. Не знаю хто там ви по-спеціальності, який заклад освіти завершили, але бачив що касиром в супермаркеті працювати завжди можна. Як з іншими роботами – важко сказати, але знайомі та друзі роботу знаходили і досить багато це робили за допомогою інтернету.

Особисте життя і люди.

Я думаю, що із влаштуванням особистого життя у вас проблем не має бути, тим більше Львів – велике місто, тут є багато привітних людей і якщо добре пошукати, то можна і файного хлопа знайти. 😀

Люди?

Вони у нас привітні, але трапляються і злюки. На них не варто звертати увагу, бо такі бувають у кожному місті нашої країни.

Що ще? Ціни? Ціни на продукти нижчі чим скажімо у Києві, але більші чим в селах. Якби сказав пан Марсело – кеп відпочиває.

Відпочинок.

Зі Львова досить близько їхати до Карпат, Польщі і навіть до тих же Шацьких озер. Головне мати бажання кудись їхати і відпочивати.

Ось такі от мої домисли. Якщо переїдете у Львів, то звісно що на перших порах може бути важко, але до всього звикається.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Пан П 28.06.2012 пише:

    то можна і файного хлопа знайти. 😀
    Воробусе ти ж файний хлоп, проведи дівчині екскурсію по місту Лева, може якраз сі вженеш 🙂

  2. ARMIKRON 28.06.2012 пише:

    Горобчик горобчик , чому ти дівчині .. несказав , що реально її чекає?
    в фінансовому плані оренда житла
    від 900 до 4000 грн за місяць + комун послуги -ціна залежить від району де знаходиться хата , кількості кімнат , і стану квартири ( меблі ремонт і.т.д)
    Робота : в першу чергу все буде залежити від вашої освіти і ваших навичок , тут як то кажуть як пошастить !Роботу найти в принципі можна питання тіки в тому скіки будуть платити ?
    Особисте життя : в плані хлопців і чоловіків , скажу так дібілів хватає, але Є і нормальні пацани і чоловіки , але їх не так багато ( як і вас дівчат )
    В плані відпочинку .. тут як то кажуть все залежить від вашої фантазіїї кмітливості і фінанс можливостей

    Ось такі от пиріжки

    P.S Я в деякій мірі маю в цьому плані досвід , адже переїхав зі Львова до дружини в Херсон , перші 2-4 місяці буде важковато , але якщо зможете вистояти далі буде легше

  3. Stakeholder 28.06.2012 пише:

    та в Триліси треба переїжжати шо тут думати 😀

  4. Архіваріус 29.06.2012 пише:

    Як співається у старій пісні:
    А у Львові, у Кракові дуже файно бути.
    Заспівали, засвистали, вставайте рекрути. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*