Результати конкурсу – “Вгадай фіналістів Чемпіонату Європи” - Блог про Львів

Результати конкурсу – “Вгадай фіналістів Чемпіонату Європи”

результати конкурсу

Євро-2012 триває… але вже незабаром футбольне свято скаже нам усім до побачення. Чому так?

Буквально кілька хвилин тому завершився другий півфінал турніру, у якому зустрічалися збірні Німеччини та Італії. Перед грою більшість людей схилялося до думки, що німці без особливих проблем переможуть своїх суперників. Та, не тут то було.

Італійці зіграли грамотно і у підсумку перемогли із рахунком 2-1. Героєм зустрічі став Маріо Балотеллі, який відзначився дублем. Отже, саме італійці виходять у фінал турніру.

Суперником команди, де живе пан Марсело, у фіналі буде збірна Іспанії, яка вчора у не менш захоплюючому поєдинку перемогла збірну Португалії. Основний час завершився внічию 0-0, а ось у серії пенальті були сильнішими діючі чемпіони світу та Європи – іспанці.

Що тепер? А тепер 1 липня у Києві на полі НСК «Олімпійський» Кубок Європи-2012 розіграють саме збірні Іспанії та Італії. Хто переможе? Атака чи захист? Побачимо вже незабаром.

А тепер переходимо до головної теми статті – це підсумки конкурсу провидців, який проводився на блозі Воробуса. Отже, після групового турніру всім читачам була надана можливість спробувати вгадати пару фіналістів.

До нас у редакцію прийшло багато прогнозів, навіть були невдоволення чому прогнози не приймаються після завершення першого чвертьфіналу. Що сказати, правила є правила і прогнози лише були зараховані, які були надіслані до початку поєдинку між збірними Португалії та Чехії.

Також читайте:   Фінал чотирьох Ліги Чемпіонів. Представлення учасників. «Барселона» (Іспанія)

Тепер до переможців. Після вчорашнього тріумфу іспанців стало відомо, що приз, а це нагадаю 25 гривень поповнення рахунку таки знайде свого власника. Ним міг стати як Саня, який казав що у фіналі зіграють збірні Іспанії та Німеччини та Тарас Львів, який сказав, що у фіналі зіграють збірні Іспанії та Італії.

Результати поєдинків відомі і ми раді оголосити, що переможцем конкурсу прогнозів стає музика музика музика, барабани, феєрверки – людина із ніком ТАРАС Львів, який і отримує приз 25 гривень поповнення рахунку.

Прохання переможця вислати свій номер мобільного телефону на мою електронну скриньку за адресою – vorobus1@ukr.net.

Прошу не забувати, що номер який ви вишлете має збігатися і двома останніми цифрами, які ви залишили у прогнозі.

Воробус зараз у Парижі, тому по приїзді до Львова, а це 2 липня одразу ж вишле вам гроші на рахунок.

Конкурс завершено, переможця названо, а решті учасникам дякую за участь. Залишайтеся з нами, на вас найближчим часом очікує ще багато чого цікавого.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. vrubli 29.06.2012 пише:

    Воробус розлітався, розгулявся, ех… Париж, Париж… 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*