Сім’я чи компанія? - Блог про Львів

Сім’я чи компанія?

Сім'я чи компанія?

Які ви знаєте проблеми молоді? Правильно, відсутність сімейного життя, алкоголізм, наркоманія, інколи і проблеми з головою тощо.

Але, усьому колись та й настає кінець. Тут або ти стаєш нормальною людиною, заводиш сім’ю або і на далі бухаєш із дружками та з часом спиваєшся і стаєш алкоголіком. Звісно, що не у всіх випадках так, але трапляється.

Постає вибір чи залишитися із компанією чи віддати перевагу сімейному життю.

Саме на цю тему ми і поговоримо у черговій статті на блозі.

Сімейне життя чи компанія. Є така проблема? Звісно що є. Спробую зараз врахувати всі за і проти по кожному варіанту.

Почнемо із сімейного життя.

Отже, сімейне життя – це попрасована краватка, завжди є їсти, все прибрано, є діти і так далі. Чому так? Кеп, як каже пан Марсело, бо жінка є. Вона і ніхто інший не дасть вам впасти лицем у болото. Може навіть і вагу набере, принаймні знаю кілька таких людей, що після одруження набирали, змужнішали і так далі.

Негатив сімейного життя такий, що ти вже так не підеш з друзями на гулянки, п’янки. У вас вже є обов’язок перед сім’єю, жінка кричить де ти був, хто тебе цілував і так далі. 😀

Компанія.

А тут не треба переживати що ви прийдете пізніше, можна і взагалі зранку прийти додому. Хіба що батьки ще деколи будуть кричати. Але це все залежить від того скільки вам років. Компанія завжди підтримає, вам весело і так далі. Але, згодом друзі влаштують своє сімейне життя і ви залишитеся один.

Також читайте:   А коли ти вженишся?

Такий будеш сидіти років 50, один, спився, ніхто тебе не хоче і так вмреш холостяком. Їсти вдома нема що, шкарпетки пачками валяються під ліжком і плюс хом’як їсти хоче, бо самому скучно.

Пляшок повно, сміття повно, гроші всі пропили….

За те, коли нема жінки можна десь там до сусідки забігти, поки її чоловік поїде у відрядження. 😀

Що вибрати? А це кожен знає своє. У людини є голова на плечах, а як почнете радити, то ще і ворогом можете стати.

Є ще інтегрований варіант, а саме і сімейне життя мати і з компанією гуляти. А чому б і ні? Але, знову ж таки все залежить від вашої жінки, чи вона буде вам йти на зустріч. Бувають такі, що з розумінням ставляться до гулянок. А чому б і жінку не взяти погуляти з вашою компанією? Звісно, що вона буде не в захваті, але все ж.

Пам’ятаю бачив пару, що ніколи не свариться. Чоловік гуляє собі, вона сидить з дитиною, коли треба сказала візьми дитину трохи, я потанцюю, він нічого не каже. Мало таких сімей. Все-таки, правильно кажуть, що коли є взаєморозуміння, то є і життя.

Якби там не було, з роками вибір приходиться таки робити…..

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*