Стороннім В. - Блог про Львів

Стороннім В.

Стороннім В.

Якби там не було, а інтернет колись набридає і ви шукаєте чогось нового. Які варіанти? Прогулянки на свіжому повітрі, ігри в залі чи просто телебачення.

Сьогодні поговоримо саме про останнє. Так от, нещодавно таки довелося поспілкуватися з паном Марсело, то він мені порадив подивитися по телебаченню цікаву передачу, яка має назву – «Стороннім В».

Ясне діло, що Воробус почав з ним сперечатися, казати що він совок і так далі, але пан все заперечив і сказав лише, що подивися і тоді скажеш свою думку.

Передача «Стороннім В» йде по Новому каналі. Звісно, якщо нема можливості дивитися тв, то можна скачати серії з інтернету, але це треба шукати файлообмінники.

Отже, дивимося передачу. Так сталося, що саме ця програма гостювала у Львові, а це місто мені ой як цікаве, думаю ви догадуєтеся чому.

Веде передачу Антон Середа.

Суть програми? Це щось на зразок передачі «Ревізор» з Олькою Ракоїд, але тут перевіряються не заклади відпочинку, а що б ви подумали? Комунальні підприємства, простіше кажучи – ЖЕКи.

Ні для кого не секрет, що з цими підприємствами завжди були проблеми. Як платити за їхні послуги, то вони нагадують, поспішайте, а от коли щось робити, то треба по десять разів до них ходити.

Також читайте:   Чому Воробус не любить фільми у 3D

Так от, знімальна група приїхала у кілька цікавих місць, зробила фото бездіяльності ЖЕКів і пішла з цими фото до начальників. Бачили б ви як всі зарухалися. 😀 На один із об’єктів навіть кран викликали. Все почали робити, штукатурити, бачив навіть що зламану зупинку пофарбували. 😀

Це ж треба додуматися. Таки все зробили і навіть мешканці передачі дякую сказали. 🙂

Ще один цікавий момент з якого сміявся довго – це пригощання працівнкиів комунального підприємства різними ласощами. Ну я розумію, що булочка – це дороге задоволення, але ж не просити їх і для своїх напарників. 😀

Цирк та й годі. Як же зазначив ведучий вони подібним чином будуть подорожувати багатьма містами країни. Побачимо що з того вийде. Не кажу, що дивлюся всі передачі, але мені сподобалося і знову Марсело був на висоті. 😀

Тепер кілька слів про самі ЖЕКи. Зрозуміло, що на телебаченні все добре змонтували, добре зробили, але якщо так дійсно подумати з тими ЛКП постійні приколи. Що заважає їм дійсно працювати для людей? Лінь, низька зарплата? Я думаю, що все разом взяте.

Чому коли приїздить хтось відомий, то всі зархухуються? Та зробили той ремонт і маєш спокій на кілька років.

Так завжди не буде?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*