Телевізійники “забили” на людей? - Блог про Львів

Телевізійники “забили” на людей?

Чи буде трансляція?

Євро-2012 триває. Вчора Іспанія показала як треба грати. Своїх суперників-ірландців вони обіграли із рахунком 4-0. А ось в іншому поєдинку цієї групи Італія розійшлася мировою із хорватами – 1-1.

Але, нас ця група мало цікавить. Треба вболівати за групу «D».

І знову вся футбольна Україна буде вболівати за наших футболістів. Так, так, черговий матч збірної України на Євро-2012 вже на носі.

Сьогодні о 19 годині в Донецьку між собою зіграє Україна та Франція. Всі люди з самого ранку тільки і говорять за цей поєдинок. Хто піде у фан-зону, хто у кабак, хто залишиться вдома. Але, відомо одне, підтримка у збірної України буде у кожному кутку країни.

Навіть чув від знайомих, що будуть відпрошуватися із роботи, бо всі хочуть насолодитися грою збірної. Інша справа чи буде сьогодні перемога? Франція не Швеція, але якщо добре піде і буде гарна підтримка, то чого б не перемогти.

Поле – рівне, м’яч – круглий.

Про що будемо говорити у цій статті? Сьогодні зранку довелося поспілкуватися із другом. Так от, він дуже переживає за те, що футболу він так і не побачить. Йому терміново треба їхати у село, а там канал «ТРК Україна» не ловить.

А саме по ньому будуть показувати матч збірної. І що робити?

Ось так от, знову телевізійники «забили» на людей. Що залишається робити? Йти у фан-зону, проситися до когось? Це можна зробити, але хочеться подивитися у себе вдома цю гру.

Також читайте:   Мода на брутальні мультики?

А якщо цього каналу нема? Наскільки мені відомо, у сільській місцевості мало у кого є цей канал. Там є багато старих телевізорів, а у цьому діапазоні де канал «Україна» – телевізор не має. Сам пробував його зловити і безрезультативно.

Нещодавно дзвонив товариш, що вже вроді досягнуто домовленості про те, що гру Україна – Франція покажуть по Першому національному телеканалі. Але, це не перевірена інформація. Він сказав, що чув її по радіо.

Пробував зараз шукати цю інформацію в інтернеті, але на запит Україна – Франція по Першому національному нічого нема.

Переглядав телепрограму і знову ж таки, на Першому національному футболу нема.

Тому хто його знає, чи побачить цю гру вся Україна. Єдиний вихід у людей, в яких нема каналу «Україна» – це слухати гру по радіо. Саме там завжди йдуть трансляції всіх поєдинків чемпіонату. Звісно, кажуть що футбол по радіо – це як перша шлюбна ніч без жінки, але хоч щось.

Цікава ваша думка по цьому питанню. Такий матч вже можна показати на каналі який є у всіх? Моя думка, що не те що можна, а треба!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Yuriy 15.06.2012 пише:

    збірну сьогодні показують по першому національному, а він ловить у всіх, в кого руки ростуть з того місця, звідки потрібно 🙂

  2. Vorobus 16.06.2012 пише:

    Yuriy пише:
    збірну сьогодні показують по першому національному, а він ловить у всіх, в кого руки ростуть з того місця, звідки потрібно

    наскільки я бачив, вчора трансляції по першому каналі так і не було. 👿 👿 👿 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*