У Львові знову почало смердіти - Блог про Львів

У Львові знову почало смердіти

А може це кіт?

Нарешті ми дочекалися тепла після тривалого дощу, погода літня, стовпчики термометрів показують +27-+29 градусів вище нуля, можна спокійно піти і засмагати. Одним словом, літо надворі, веселися народ. Але, є один мінус – робота, робота і ще раз робота.

Хто у відпустці, той може собі дозволити відпочинок, а хто ж на роботі, тому приходиться пити мінералку і лише бути думками на курорті. Їхній час ще настане з часом.

Та сьогодні не про це. Про цю проблему ми вже писали давно і не раз, але кожного разу вона повторюється і повторюється знову.

Фууууууууууууу, фуууууууууууу, як смердить. Саме такі слова говорили люди, яких ваш автор зустрічав сьогодні зранку у центрі міста Львова.

Чи то Євро-2012 завершилося, чи то німці так святкували, чи то кіт нагадив, але зранку знову смерділо і то так серйозно. Спочатку ваш автор подумав що сморід – це наслідки сміття, яке знаходиться неподалік чи якогось бомжа, але нічого і нікого подібного не було.

Знову ці очисні споруди. Як вони вже набридли. Отак виберешся раз в тиждень в центр і більше їхати сюди не хочеться. У мене лише питання, чому як тільки завершився останній поєдинок Євро-2012 у Львові, то одразу ж знову почало «папахівати».

Де запах був до цього дня? Можливо його роздували вертолітами? 😀 Все може бути, бо в останні дні ці вертоліти літали Львовом і ніяк не могли вгамуватися.

Також читайте:   Як я був у музеї ФК Карпати

Питав нещодавно знайомого що проживає якраз у центрі чи до сьогоднішнього ранку так само смерділо, то він заперечив. Запаху не було, але якраз вчора вночі він знову з’явився.

Звісно, зараз у всіх бідах можна звинувачувати спекотну погоду, але балачки, що то спека, то дощ, то знову спека, то знову дощ так вже набридли, що навіть не хочеться нічого говорити.

Що значить смердить і що у всіх великих містах смердить як каже місцева влада? Треба так робити, що не було цього запаху. А то щось так говорили, балакали, а людям від цього не легше.

Багато говориться, що Львів – це європейське місто, воно багатьом сподобалося під час Євро-2012, що тут неймовірна краса і затишок, що люди сюди ще неодноразово повернуться. Все то правильно і добре, але оцей запах думаю явно не сподобається.

Якби там не було, будемо сподіватися, що проблема сморіду буде вирішена, а поки насамкінець пропоную послухати пісеньку якраз про наше улюблене місто Львів:

Все так не буде, буде ще гірше??? А ви також звертали увагу на цей запах?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. vrubli 18.06.2012 пише:

    Воробуся, як справи??? Де пісенька?? 😀 😀 😀

  2. Vorobus 18.06.2012 пише:

    vrubli пише:

    Воробуся, як справи??? Де пісенька?? :D :D :D

    Врублічок, та все ок, чекаю твого приїзду. 😉 😀

  3. vrubli 18.06.2012 пише:

    Vorobus, о, а ось і пісня зв’явилась!
    Старієш пташе, склероз і тому подібне починається, еге ж? 😀

  4. Vorobus 18.06.2012 пише:

    vrubli пише:

    Vorobus, о, а ось і пісня зв’явилась!
    Старієш пташе, склероз і тому подібне починається, еге ж? :D

    :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

  5. vrubli 18.06.2012 пише:

    Vorobus, 😛 😉 😛

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*