Україна таки програє Франції (відео) - Блог про Львів

Україна таки програє Франції (відео)

Приїхали?

Євро-2012 триває. Вчорашнього поєдинку між збірними України та Франції чекали всі наші громадяни. Ще б пак, футбол об’єднав країну.

Ще з самого ранку мої друзі тільки і говорили за футбол. Хто вже планував як піти у фан-зону, хто як купити побільше пива і так далі.

І ось вона – сама гра. А відбувалася вона в Донецьку на стадіоні «Донбас-арена». Для того, щоб достроково вийти у чвертьфінал нашим хлопцям треба було перемагати своїх суперників. Статистика говорить, що з французами українці грають не дуже добре. Вчорашній матч лише це підтвердив.

Україна програла і програла як кажуть по ділу. Франція була швидшою і у підсумку забила нам два голи без відповіді. Багато хто зараз причиною поразки вважає погоду. Мол, що дощ, який затримав футбол на цілу годину вибив з колії наших футболістів. Але, я вважаю, що це маячня. Наші суперники були в таких же умовах як і ми.

Перший тайм як і вся гра залишилися за французами. До пори, до часу нашу збірну рятував кіпер донецького Шахтаря – Андрій П’ятов. Але, на початку другого тайму і він не зміг допомогти після ударів Менеза і Кабає.

Період із 53 по 56 хвилину став роковим для нашої збірної. Чи могла Україна відігратися? Чесно скажу – ні. Ще поки рахунок був «сухим», то два хороших моменти мав Андрій Шевченко. Він вкотре довів що являється футболістом високого класу. Але, не пощастило, можливо би гра пішла у зовсім іншому руслі.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Волинь 0:2 Карпати (відео)

Україна програла і тепер вийти з групи буде дуже важко. В іншому поєдинку нашої групи шведи ведучи у рахунку таки програли англійцям із рахунком 2-3.

Що це означає? А те, що Україні у вівторок що буде треба за будь-яких умов перемагати збірну Англії. Нічия нас не врятує. Знаю, всі будуть палко вболівати за нашу збірну, але і самим футболістам треба добре зіграти.

Англійців ми вже перемагали, чому б це не зробити ще раз? М’яч – круглий, поле – квадратне.

Що хочеться ще згадати? Стадіон у Донецьку вкотре став не фартовим для нашої збірної. Не подумайте, що я хочу когось образити, але факти є факти.

Вчора ввечері йшов додому, то люди були всі сильно розстроєні. Люди хотіли побачити перемогу, а вийшло не так як хотілося.

Шанси ще є, тому не варто падати духом. Разом ми переможемо!!!

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів із вчорашнього поєдинку між збірними України та Франції:

Євро-2012 триває… на черзі вирішальні поєдинки.

Фото: 2012.football.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*