Визначилися усі півфіналісти Євро-2012 - Блог про Львів

Визначилися усі півфіналісти Євро-2012

Англія їде додому

Вчора вся Європа, а то і весь світ, затамувавши подих, дивилася за останнім чвертьфіналом Євро-2012 у якому між собою зустрічалися збірні Італії та Англії. Гра виправдала сподівання і тримала у напруженні вболівальників аж до самого кінця.

У підсумку все завершилося тріумфом збірної Італії, яка у серії пенальті таки змогла дотиснути свого суперника. Основний час цього поєдинку завершився «сухими» нулями.

Окрім «апенінців» у півфінал змагань також вийшли діючі чемпіони Європи – збірна Іспанії, яка у дуже нудному поєдинку без шансів перемогла збірну Франції (2-0).

Німеччина, яка каменя на камені не залишила від свого суперника збірної Греції – 4-2.

А також збірна Португалії, яка лише під кінець гри завдяки голу Роналду змогла схилити шальки терезів на свою користь.

Тепер на турнірі наступає пауза аж до середи, 27 червня, саме тоді перший півфінальний поєдинок між собою зіграють збірні Іспанії та Португалії.

28 червня відбудеться другий півфінал, де між собою зіграють збірні Німеччини та Італії.

Нарешті, вирішальні двобої Євро форуму будуть цікавими і ще й як.

Тепер спробую проаналізувати гру усіх півфіналістів і спрогнозувати чемпіона.

Отже, почнемо із діючих чемпіонів світу та Європи – збірної Іспанії. Команда на ходу і поки що ніхто її не може зупинити. Багато хто ставить що саме підопічні Дель Боске стануть чемпіонами, але я так явно не думаю.

Хто уважно дивиться чемпіонат, той бачив які проблеми мали іспанці у грі з тією ж Італією, Хорватією. Так, французів вони переїхали на одній нозі, але це ще нічого не означає.

Також читайте:   Стали відомі дати проведення матчів групового етапу Ліги чемпіонів

Якщо іспанцям нав’язати свою гру, то можна з ними грати і навіть перемагати.

Німеччина. Хто-хто, а ця команда тішить своїми результатами. Поки що не було ще жодного матчу, коли б ця команда грала погано. Так, з датчанами були проблеми, але і самі німці тоді вже вийшли з групи.

Досить цікавим у цієї збірної є те, що кожен гравець, що є у заявці може в будь-яку хвилину замінити гравця на будь-якій позиції. Серед проблем виділив би лінію захисту. Щось вони багато попускають.

Португалія. Почали вони слабо, але з кожною грою команда набирала і набирала ходу. Якщо в їхнього лідера Роналду піде гра, то ця команда може і виграти цей чемпіонат. Але, повторюю, якщо у нього піде гра. Проблеми? Лінія захисту. Португалія як і Іспанія грає у відкритий футбол і у півфіналі може бути багацько голів.

Італія. От хто сподобався так це саме ця команда. На мою думку, найреальніший претендент на перемогу у чемпіонаті Європи. Чому? Так, зірок з неба вони не хватають, але захист у нормі, лінія нападу також не слаба. Якби вчора Італія забила все що створила, то рахунок вже би давно був великим і жодних пенальті би не було.

Чекаємо півфіналів, а там вже не за горами і фінал.

Фото: 2012.football.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Andrii 25.06.2012 пише:

    цікаво як гратиме португалія, коли Рональдо невдало зашпортається і підверне ногу

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*