Як підключити комп’ютер до інтернету (Київстар) через мобільний телефон Samsung

Samsung-wave525

Сьогодні ваш автор вирішив зробити черговий експеримент. Справа у тому, що на мить я уявив що інтернету ні вдома, ні на роботі у мене нема, а є лише мобільний телефон і комп’ютер. Також додам, що у мобільному телефоні є якраз інтернет.

Як так зробити, щоб він був і на комп’ютері, спробуємо у цьому розібратися. Свого часу Воробус вже писав про те, як підключити інтернет на комп’ютер через телефон марки Nokia, тепер же спробуємо це зробити через Samsung.

Отже, модель мого телефону – Samsung wave 525, є шнур, диску нема і є комп’ютер.

Що робимо?

Колега сказав, щоб почати роботу треба скачати спеціальну програму для телефонів Samsung. Називається вона – Samsung kies.

Скачали, встановили її на комп’ютер, запустили. Далі підключаємо мобільний телефон до ПК і вибираємо з’єднатися через Samsung Kies. Йде установка нового обладнання, не переживайте, так має бути. 🙂

Далі заходимо у меню «Пуск» – «Настройка» – «Панель Управління» – «Телефон та модем» та у вкладці «Модеми» вибираємо модем, який є у вашому телефоні. У моєму випадку – це Samsung. Далі тиснемо кнопочку – «Властивості» – «Додаткові параметри» і у пустій строці пишемо ініціалізацію.

Тут вже треба знати який у вас оператор зв’язку. У моєму випадку Київстар, тому вписуємо:

AT+CGDCONT=1,”IP”,”www.kyivstar.net”.

Натискаємо – ok.

Заходимо знову у «Пуск» – «Настройки» – «Панель управління» – (Мережа та підключення до Інтернету) – «Мережеві підключення» – «Нове підключення».

Також читайте:   Чому мої друзі ВКонтакті стали жирафами?

Виконуємо наступні дії:

Підключити до Інтернету – Встановити підключення вручну – Через звичайний модем– задаємо ім’я підключення (воно може бути будь-яке, головне щоб ви його згодом знайшли, пишу – Пташеня).

Далі вказуємо номер телефону, у моєму випадку для Київстару – це *99***1#.

Підключення зроблено. Що далі?

Відкриється вікно «Підключення до Internet». Натискаємо кнопку «Властивості». У вікні «Internet властивості» на вкладці «Загальні» відзначаємо галочкою модем телефону, який ми налаштовували на попередніх етапах, натискаємо кнопу «Налаштувати». Відкриється вікно «Конфігурація модема», знімаємо всі галочки, тиснемо кнопку «ОК».

На вкладках «Параметри», «Безпека» і «Додатково» нічого змінювати не потрібно, переходимо на вкладку «Мережа». Тут у вікні «Тип підключення сервера віддаленого доступу:» вибираємо «PPP: Windows 95/98/NT4/2000, Internet», тиснемо кнопку «Параметри», у вікні, знімаємо всі галочки, тиснемо «ОК».

У вікні «Компоненти, що використовуються цим підключенням» відзначаємо галочками тільки «Протокол Інтернету (ТСР / ІР)» та «Планувальник пакетів QoS», виділяємо мишкою «Протокол Інтернету (ТСР / ІР)», натискаємо кнопку «Властивості». У вікні «Властивості: Протокол Інтернету (ТСР / ІР)» відзначаємо галочками «Отримати ІР-адресу автоматично” і “Отримати адресу DNS-сервера автоматично», тиснемо кнопку «Додатково».

Відкриється вікно «Додаткові параметри ТСР / ІР», знімаємо галочку з «Використовувати стиснення ІР-заголовків», натискаємо «ОК», закриваємо всі вікна.

Пробуємо підключитися. Зазначу, що мені з першого разу не вийшло підключитися. Причина? Та навіть не знаю.

Воробус перезавантажив телефон, повидаляв старі профілі підключення через Nokia і все запрацювало.

Швидкість не дуже, але на село піде – до міста згодиться. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Петро. 27.12.2018 пише:

    Добрий вечір! Придбав новий мобільний модем Хуавей Е 8372. Но я не можу підключити щоб мені показувало на таблі монітора компютера слідуюче. 1.Стастистика. 2.SMS. 3.USSD. 4. Настройки. 5. Общий доступ. На попередньому модемы який зломався всы цы даны я бачив. А тепер я не знаю як пыдключити. Тому що запрошує “Имя пользователя” и “Пароль”. А я не знаю що поставити. Будь ласка допоможіть. Мій абонентський номер 0680591598. ІСС 893800399260806576(7F). Дякую. З повагою Петро

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*