Як вам сьогоднішня гроза? Могло бути гірше? - Блог про Львів

Як вам сьогоднішня гроза? Могло бути гірше?

Налетіла гроза

Свята завершилися і треба, якби цього не хотілося, повертатися до нормального життя, а саме до трудових буднів. Хто в село на город, хто на роботу, а хто і на далі бавити дітей. 😀

Робити звісно, що ніщо не хочеться адже літо наступило і лише б лежати на гамаку і попивати 1517 на березі моря. А ще якщо кохана дівчина біля вас, то взагалі життя вдалося.

Але, не завжди все так як хочеш. Літо то наступило, але з ним і прийшли грози, які протягом кількох місяців будуть непокоїти людей не лише України, а й цілого світу.

«Живий» приклад, сьогоднішня ніч. Як вам гроза? Давненько такої не було.

Хто слідкує за життям на блозі, той знає, що Воробуса дістала сорока, вона і на далі літає і кричить що хоче чикулядку. Та яка чикулядка може бути, якщо криза надворі. Якщо серйозно, то вона дістала вже так, що точно візьму рогатку і як дам їй під хвіст, то вона більше не буде прилітати.

Наступила ніч, сорока заснула, Воробус теж придрімав, вікна не зачиняв бо і так спекотно на вулиці аж тут нова проблема. Десь посеред ночі у місті Львові здійнялася буря. Сильний вітер, грім, блискавки, … прийшлося знову ж таки вставати і зачиняти вікно.

Також читайте:   Львовом пронеслася буря

Подібних катаклізмів за ніч було десь зо чотири, а може і п’ять. В мене у дворі навіть каналізацію забило.

Зранку просинаюся і зразу ж подумав чи все вдома працює, бо бували роки вибивало світло на кілька годин, за інтернет вже мовчу. Цього разу схоже обійшлося.

Яка ситуація у місті? Принаймні коли їхав на роботу, то особливих завалів не було, так може десь гілку зламало, але це дрібниці у порівнянні із грозами, які бували минулими роками.

Сихів вцілів, машини їдуть, вулицю Пасічну відкрили після ремонту…. Можливо корків поменшає.

Нещодавно читав в інтернеті, що подібні грози були не лише у Львові чи Львівській області, але і в інших областях. Зокрема, було знеструмлено багато населених пунктів.

І ось виникає питання, а чи взагалі треба щоб приходило літо? Температура підвищується, падають дощі, громи, блискавки, а взимку так холодно, але ж таких катаклізмів нема. Добре, що цього разу все обійшлося.

Не забувайте вимикати електроприлади із розетки, коли йдете з дому. Все може бути, а так коли себе застережете, то і врятуєте свою техніку і найголовніше своє житло.

Бережіть себе….

Насамкінець, пропоную переглянути відео фатальної грози, яка свого часу пройшла нашим містом, краще такого більше нам не треба:

Фото: poltava.pl.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 05.06.2012 пише:

    Так погриміло трохи та різних Воробусів та його сестер, типу сорок, трохи понастрашувало. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*